Tilemaxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Απόψε μόλις έκανα login στο profile μου, μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα. Δεδομένου οτι σίγουρα δεν έχω δώσει πουθενά τα στοιχεία μου, πως γίνεται κάποιος να έχει κάνει login απο τις ΗΠΑ; Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει;
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Account->Account settings-> Account Security και πατάς change Εκεί έχεις επιλέξει να μπαίνεις μόνο απο συγκεκριμένο pc και το facebook σε ειδοποιεί ποιος μπήκε από άλλο pc. Συμπέρασμα κάποιος προσπάθησε να μπει με το κωδικό σου και απλά τον μπλόκαρε ως μη αναγνωρισμένο υπολογιστή. 1)Πήγαινε στο mail σου και έλεγξε αν έχεις τον απόλυτο έλεγχο του inbox. 2)Δες αν έχει γίνει καμιά αλλαγή στις ερωτήσεις ασφαλείας. 3)Άλλαξε κωδικό στο mail. 4)Αφού τελειώσεις με το mail σου πας στο facebook αλλάζεις κωδικό και καλό θα είναι μέσα στους κωδικούς σου να έχεις σύμβολα και σημεία στίξης. βασικότατο δεν έχεις τον ίδιο κωδικό στο inbox και στο facebook. Πρόσεχε μην πατάς λινκ από mail Που σου στέλνουν όμορφα κορίτσια στο facebook ή κάποια που ζητάνε επιβεβαίωση στοιχείων λογαριασμού. Το facebook δεν ζητάει ποτέ κάτι τέτοιο.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσεχε μην πατάς λινκ από mail Που σου στέλνουν όμορφα κορίτσια στο facebook ή κάποια που ζητάνε επιβεβαίωση στοιχείων λογαριασμού. Το facebook δεν ζητάει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι να έχω πατήσει οτιδήποτε τέτοιο. Ευχαριστώ πάντως.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου facebook μέσω προγραμμάτων που χρησιμοποιούν proxy; Π.χ. opera mini από κινητό; Σε τέτοια περίπτωση μπορεί να σου βγάλει false alarm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.