xanthigate13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια πριν 2 μερες ειχα λαβει ενα mail απο τιν εθνικη τρπεζα ελλαδοσ αλλα πλαστο δν ηξερα οτι ηταν πλαστ και εβαλα τον κςδικο μου μεσα σε αυτο το link kai τωρα τι γινετε? εχει μπλοκαρει και ι ethnocash moy
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα σου εχει μπλοκαριστεί απο σένα, απο την τράπεζα σου ή απο τους κλέφτες; Αν δεν το εχεις κάνει εσύ, επικοινωνείς ΤΩΡΑ με την τράπεζα και ζητάς να μπλοκαριστεί η κάρτα. Επίσης σε συνεργασια με την τράπεζα θα αλλάξεις το Pin σου ή και την κάρτα σου.
xanthigate13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω ρε φιλε μου απλα πηγα να τραβιξω λφτα και εχει μπλοκαριστει
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου επικοινώνησε ΤΩΡΑ με το τηλέφωνο 181818 (ή απο κινητό στο 210 4848484) και πες τους το θέμα και να σου μπλοκάρουν την κάρτα. Αν η κάρτα ανήκει σε κάποιον τρίτο (πχ γονέα) πες το στο τηλεφωνικό κέντρο. Μην περιμένεις μέχρι αυριο το πρωι.
alexx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μαλλον την πατησες με τα ψευτικα email ταχα απο την εθνικη τραπεζα. Τωρα τελευταια μου ερχονται και μενα αλλα δεν τα δινω σημασια. Το πιο πιθανο ειναι να σου κλεψανε τους κωδικους και να χρησιμοποιουν την καρτα σου. Κανε αμεσως αυτο που σου ειπε ο isay
xanthigate13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πηρα τηλ παιδια και μου ειπαν οτι εχει μλοκαρστει λογο ασφαλειας
lexmark Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Χα! Και το ειχα προβλεψει εδω οτι θα γινοταν κατι τετοιο. Που εισαι million_voices???!!! Απο μονοι τους την μπλοκαραν;
xanthigate13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ναι φιλε μου καλα ασφαλεια παντα εθνικα
spirosta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει την πάτησες και μάλλον την γλίτωσες... Αλλά εχω την εξής απορία! Σε αυτό το email λογικά η μετάφραση γράφει: Αγαπητοί πελάτες,Τα αρχεία μας δείχνουν ότι η σύνδεση του λογαριασμού σας έχει παγώσει λόγω της ακόλουθους λόγους. Είσοδος σε δίκη με ανακριβείς πληροφορίες. Ελλιπής ή ελλείποντα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό. Σας προτρέπουμε να αποκαταστήσει την Εθνική Τράπεζα σε απευθείας σύνδεση λογαριασμού αμέσως να αποτρέψει το κλείσιμο του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκατασταθεί η Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό: Και ερωτώ για να είμαστε όλοι ψιλιασμένοι.... Δεν σε προβλημάτησαν ότι τα ελληνικά του mail δεν βγάζουν νόημα? Είσοδος σε δίκη? Το ότι σου ζήτησαν τα στοιχεία της κάρτας? Λαμβάνω τουλάχιστον 1 τέτοιο την εβδομάδα στο spam μου. Πάντως πήγαινε άμεσα σε υποκατάστημα να ελέγξεις αν είναι όλα τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό και φυσικά να σου αλλάξουν κάρτα.
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παντως εχουν αυξηθει πολυ το τελευταιο διαστημα τα σπαμ μειλ με την εθνικη τραπεζα. Εκει που δεν επαιρνα κανενα μεχρι τωρα εχω λαβει καμια 10αρια!!! Γι 'αυτο ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
dewn735 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πηρα τηλ παιδια και μου ειπαν οτι εχει μλοκαρστει λογο ασφαλειας Από απορία και μόνο, πρόλαβαν και σήκωσαν καθόλου λεφτά, ή το μπλοκάρισε εγκαιρα η τράπεζα;
VonLoutsos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 και εμένα μόλις μου ήρθε ένα παρόμοιο, έχει ξαναέρθει βέβαια και το έχω βάλει εις τον κάλαθο των αχρήστων.....
xanthigate13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τα προλαβαν εγκαιρωσ φιλε μ ειπαν οτι ειδαν μια υποπτη κινηση απο το εξωτερικο και τιν μλοκαραν
madboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός απο τα ακαταλαβίστικα ελληνικά που περιέχονται στο e-mail, εμφανέστατο είναι και το γεγονός οτι το url που σου ζητούν να μεταβείς είναι με κατάληξη .ru! Αν αφήσετε τον κέρσορα του ποντικιού στο url θα σας δείξει οτι η σελίδα βρίσκεται στην Ρωσσία. Η αλλλιώς δεξί κλίκ και επιλέγουμε ιδιότητες. Την πρώτη φορά την ψυλλιάστηκα και σιγουρευτηκα με αυτό τον τρόπο. Την δευτερη φορά έβαλα ψευδή στοιχεία. Σίγουρα θα χάρηκε πολύ που θα είδε συμπληρωμένη την φόρμα. Τρίτη φορά δεν έχω λάβει ακόμα. Αλλά και να ξαναστείλουν e-mail πάλι ψευδή στοιχεία θα δώσω. Τουλάχιστον ας κάνουμε όλοι το ίδιο για να έχουν και λίγη δουλειά και οι ίδιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.