arxaggelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά με ρώτησε ένας συνάδεφλος στη δουλειά (επιδή ξέρει ότι είμαι τύπος του ιντερνετ) αν ξέρω κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πάρει ανταλλακτικά για αγροτικό Ford σχετικά παλιό μοντέλο από ότι είπε, και του υποσχέθηκα να ρωτήσω εδώ. Αν κατάλαβα καλά, χρειάζεται κάποιον δίσκο (δισκόπλακα;;; πως διάολο μου το είπε;; και του ζήτησαν 4 κατοστάρικα και ξενέρωσε. Ξέρετε κανένα κατάστημα εδώ ή και εξωτερικού, αξιόπιστο και δοκιμασμένο όμως, που να έχει σημαντικά καλύτερες τιμές (για να αξίζει και τον κόπο) σε τέτοια είδη; Εγώ δεν έχω ιδέα από τέτοια, απλά αν είναι ξένο το site θα τον βοηθήσω με την αγορά. Αν χρειάζεται μοντέλο, ακριβώς το είδος ανταλλακτικού ή άλλη πληροφορία πείτε μου να ρωτήσω.
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δισκόπλακα=φρένα δίσκο-πλατώ=σαζμάν Σε μάντρες με μεταχείρ. ανταλλακτικά θα βρείς οτι ψάχνεις imho
arxaggelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Tenshi. Παίζει στον συνάδελφο να του είπαν αυτήν την τιμή σε μάντρα, ή σε συνεργείο που παίρνει από μάντρα, για αυτό μάλλον μπήκε στον κόπο να ψαχτεί έτσι. Θα τον ρωτήσω αύριο, αν μου πεί ότι η τιμή είναι για καινούριο από τη Ford, θα του πω να δει μάντρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Για 4 κατοστάρικα, μάλλον για δίσκο-πλατώ θα ρώτησε. Λιγότερο πιθανό να είναι για δίσκους αυτή η τιμή.
arxaggelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τον ρώτησα σήμερα και πραγματι ψάχνει δισκοπλατώ. Λοιπόν υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι; Αγροτικό Ford κάποιων ετών.
Alen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 χμμ...ας με κάνει ενα τηλ. Μπορω να σου στείλω το τηλ μου με πμ αν θέλεις.. Ωχ...τώρα είδα την ημερομηνία!!! Sorry φίλος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα