Προς το περιεχόμενο

3DMark 11 Benchmarks

johnny21a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα τον ανεβάσω με το καλο αν και δεν νομίζω να ανεβεί και πολύ το score

Νομιζεις φιλε μου.Κανε ενα κοπο και κοιτα μια του coldfusion που εχετε ιδιο cpu, μονο που αυτος το εχει στα 4GHz.Ανεβασε και την 6870 και ξανατρεξε το τεστ για να δεις ποσο διαφορα εχει. B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομιζεις φιλε μου.Κανε ενα κοπο και κοιτα μια του coldfusion που εχετε ιδιο cpu, μονο που αυτος το εχει στα 4GHz.Ανεβασε και την 6870 και ξανατρεξε το τεστ για να δεις ποσο διαφορα εχει. B)

χμμμ...Δεν έχουμε τον ίδιο εγώ έχω τον 1090Τ :Ρ Αν βρω χρόνο σήμερα θα κάνω overclock και ανεβάζω αποτελέσματα

ακριβώς, άλλο Physics και άλλο Physx...

Στα παιχνίδια, πέρα από PhysX, έχουμε και Physics που τα αναλαμβάνει το CPU που φυσικά δεν αναφέρονται, απλά υπάρχουν?

Στα παιχνίδια, πέρα από PhysX, έχουμε και Physics που τα αναλαμβάνει το CPU που φυσικά δεν αναφέρονται, απλά υπάρχουν?

Διαβασε αν δεν βαριεσαι λιγο εδω.Τα Physics υπαρχουν στα παιχνιδια.Το Ageia Physx ειναι το πρωτο PPU (Physics Processing Unit) chip.Στην ουσια το Physx ειναι το Hardaware μερος της καρτας γραφικων (υπαρχει και software Physx μεσα στους drivers της nVidia)που αναλαμβανει να τρεξει το software(Physics) κομματι του παιχνιδιου.Eτσι βλεπεις σκονες και καπνο απο μια εκρηξη,σταγονες βροχης κτλ.Καπως ετσι τα καταλαβα (πρωι ακομα :lol: ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ορίστε και ένα δικό μου

http://3dmark.com/3dm11/301582

Παρακάτω ένα ss με τις ρυθμίσεις ο πολλαπλασιαστής είναι 17 απλά επειδή έχω stock ψύχτρα δεν έκλεισα το coolnquiet. Έπεται συνέχεια

post-208672-0-82305900-1293561387_thumb.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να και ενα με την gtx 570 σε μαμα κατασταση, φρεσκια φρεσκια.

http://3dmark.com/3dm11/401024;jsessionid=8BB0001D98565F34BE8BBAFCFFC9F70F?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F401024%3Fkey%3DRrHJY5bppEPndEHd0AAabHu2L07TCL

Ορίστε και το δικό μου. Μόνο μια ένσταση....δεν ξέρω γιατί μου δείχνει τα idle clocks της κάρτας:/

http://3dmark.com/3dm11/407960;jsessionid=9AA8E209E4B8BD3E8F0BB4B57394A8D8?show_ads=true&page=/3dm11/407960%3Fkey%3DNhh6k7HZxu0kBrTPJs0AZwSmWU3CLN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...