Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τον ανεβάσω με το καλο αν και δεν νομίζω να ανεβεί και πολύ το score

Νομιζεις φιλε μου.Κανε ενα κοπο και κοιτα μια του coldfusion που εχετε ιδιο cpu, μονο που αυτος το εχει στα 4GHz.Ανεβασε και την 6870 και ξανατρεξε το τεστ για να δεις ποσο διαφορα εχει. B)

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζεις φιλε μου.Κανε ενα κοπο και κοιτα μια του coldfusion που εχετε ιδιο cpu, μονο που αυτος το εχει στα 4GHz.Ανεβασε και την 6870 και ξανατρεξε το τεστ για να δεις ποσο διαφορα εχει. B)

χμμμ...Δεν έχουμε τον ίδιο εγώ έχω τον 1090Τ :Ρ Αν βρω χρόνο σήμερα θα κάνω overclock και ανεβάζω αποτελέσματα

• Super Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ.: Εννοείς ότι δεν είναι PhysX nVidia, αλλά γενικότερα φυσική?

ακριβώς, άλλο Physics και άλλο Physx...

Δημοσ.

ακριβώς, άλλο Physics και άλλο Physx...

Στα παιχνίδια, πέρα από PhysX, έχουμε και Physics που τα αναλαμβάνει το CPU που φυσικά δεν αναφέρονται, απλά υπάρχουν?

Δημοσ.

Στα παιχνίδια, πέρα από PhysX, έχουμε και Physics που τα αναλαμβάνει το CPU που φυσικά δεν αναφέρονται, απλά υπάρχουν?

Διαβασε αν δεν βαριεσαι λιγο εδω.Τα Physics υπαρχουν στα παιχνιδια.Το Ageia Physx ειναι το πρωτο PPU (Physics Processing Unit) chip.Στην ουσια το Physx ειναι το Hardaware μερος της καρτας γραφικων (υπαρχει και software Physx μεσα στους drivers της nVidia)που αναλαμβανει να τρεξει το software(Physics) κομματι του παιχνιδιου.Eτσι βλεπεις σκονες και καπνο απο μια εκρηξη,σταγονες βροχης κτλ.Καπως ετσι τα καταλαβα (πρωι ακομα :lol: ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...