Andreas2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ποια η γνώμη σας για αυτή τη μάρκα,τι δοκιμάσετε;;;
insomniaK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 H κρέμα απολέπισης με ποτροκάλι, με κάνει 3 με 3 και 5/8 χρόνια νεώτερο. Το κωλαράκι μου δε, μωρουδιακό.
fireflies Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κάποια προιόντα μου αρέσουν πάρα πολύ και τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, όπως το σαμπουάν με μέλι. Και οι μάσκες στα φακελάκια είναι πολύ καλές. Νομίζω έχω δοκιμάσει αυτήν με τον άργιλο και ένα άλλο scrub βερύκοκο or something. Τα προτιμώ σε γενικές γραμμές από του Κορρέ , που έχει παρόμοια φιλοσοφία, αν δεν κάνω λάθος.
insomniaK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Οι οποίες μάσκες στα φακελάκια πρέπει να ξεπουλάνε τρελά και έχουν τρελή τιμή σε σχέση με την ποσότητα τους. Και ποια τις βγάζει σε 834 γεύσεις, για να κρατήσει την πελατία ζεστή... Fireflies, πες μας ποιες χρησιμοποιείς και ποιος είναι ο τύπος του δέρματος σου;
Andreas2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δοκίμασα οδοντόκρεμες καθώς και το σαμπουάν για τριχόπτωση.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πες μας ποιες χρησιμοποιείς και ποιος είναι ο τύπος του δέρματος σου; Μ' έχει πιάσει νευρικό.
fireflies Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μ' έχει πιάσει νευρικό. Μην το λες. Ήμουν έτοιμη να μπω σε λεπτομέρειες.
insomniaK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μ' έχει πιάσει νευρικό. καρφί... fireflies, μην την ακούς! Μοιράσου μαζί μας τα μυστικά της νεότητας σου, ζηλεύει... @Andreas2 Είναι καλή η οδοντόκρεμα; Ρε φίλε, αν η οδοντόκρεμα δεν έχει τη χημεία της, το φθόριο της, τα λευκαντικά της, τα αρωματικά για το στόμα, φχαριστιέσαι να εισπνέεις;;;
Andreas2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 οδοντόκρεμα τώρα χρησιμοποιώ arm & hammer. τα μέλια της apivita είναι καλά(δεν είναι ομώς βιολογικά);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.