Maldino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Όχι ακόμα. Πάω τώρα να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευτυχως!!! Μου φαινεται στα 3.6 θα μεινω :'( Σε ευχαριστω πολυ vasilisga! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευτυχως!!! Μου φαινεται στα 3.6 θα μεινω :'( Σε ευχαριστω πολυ vasilisga! τιποτα ρε ειδες που σου ελεγα για τα 3.6-3.7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Uploaded with ImageShack.us Το πηγα στα 3.9 και τωρα θα τρεξω prime να δουμε αν αντεξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Στα 3.9 σε λιγα λεπτα επανεκκινηση. Δοκιμασα καποια πραγματα και τρεχω πανω απο μια ωρα prime χωρις προβλημα. Τα εχω τα 4? Οι ραμ ειναι 1:2 1100 Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μια ωρα χωρις προβληματα απο OCCT και 90% ραμ τεστ θεωρειται καλο για 24/7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μια ωρα χωρις προβληματα απο OCCT και 90% ραμ τεστ θεωρειται καλο για 24/7? θεωρητικά και μάλλον πρακτικά είσαι σταθερός αλλα ποτε δεν ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το λεω γιατι μετα απο 3-4 ωρες prime μαυρη οθονη και επανεκκίνηση. Δεν κανω καμια τρομερη δουλεια που να τον φερει σε φουλ καταστασεις, αρα μπορει να κρατησει? Περασα και απο Intel Burn Test! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Uploaded with ImageShack.us Δεν ξερω αν τοσος χρονος ειναι αρκετος για ξερω αν ειναι σταθερος και να δοκιμασω και τα 4Ghz... Εχω ηδη δωσει αρκετο ρευμα οπως βλεπετε! Οσο ανεβαζα FSB και κατεβαζα Multi βγηκαν αυτα τα αποτελεσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.