Προς το περιεχόμενο

Ati 4870 h Nvidia GTS450?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια..... Έχω στα χέρια μου μια ΑΤΙ 4870 512ΜΒ και μια Nvidia GTS 450 1GB πια να βάλω σε ένα Μηχάνημα INTEL Core 2 Quad Q9300 (2.5Ghz) 4GB DDR3 HDD 2 x 500GB (RAID) M/B Asus P5E3 Pro

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και οι δύο παίζουν περίπυο στα ίδια.

Σε κάποια παιχνίδια υπερισχύει η μία, σε κάποια η άλλη.

Προτίμησε την 450, ειδικά αν παίζεις σε σχετικά υψηλές αναλύσεις.

Δημοσ.

Όσο αφορά τις επιδόσεις, η Gts 450 είναι ισάξια περίπου της HD5770 η οποία είναι ισάξια περίπου της HD4870.

Ανάμεσα στις δύο που έχεις όμως προτίμησε την GTS 450, εκτός των άλλων που αναφέρθηκαν, για τον απλούστατο λόγο ότι η GTS 450 είναι τεχνολογικά νεότερη κάρτα, υποστηρίζει DX11, είναι λιγότερο ενεργοβόρα και έχει πιο κρύα λειτουργία απο την HD 4870. Επίσης ανάλογα την υλοποίηση, είναι πιθανόν (το πιθανότερο) η HD4870 που έχεις να είναι και πιο θορυβώδης έναντι της GTS 450. :)

Δημοσ.

Λοιπών έχω βάλει και τις 2 κάρτες να δοκιμασω και έχω να πω ότι με την GTS450 έχω πολλά σπασίματα σε Games Μου φαίνεται κατώτερη από την 4870........ μήπως κάνω λάθος ?

Δημοσ.

Τι εννοείς ? Κατέβασα τους Drivers από το SIte της Nvidia και τους πέρασα.... Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο.....

Πρέπει να κάνεις σωστή απεγκατάσταση οδηγών πρώτα και μετά να περάσεις τους νέους οδηγούς της Nvidia.

Κατέβασε το Driver sweeper και μπές σε safe mode. Απεγκατέστησε με το πρόγραμμα τους οδηγούς της Ati και της Nvidia ή υπολείμματα αυτών και μετά κάνε restart. Στη συνέχεια μπαίνοντας στο λειτουργικό πέρασε ξανά τους οδηγούς της Nvidia.

Δημοσ.

μηπως παιζει ρολο επειδη εχω 2 HDD 500GB σε RAID και δουλευει ο δισκος συνεχεια?

Δημοσ.

Όπως είπαμε οι κάρτες είναι σχεδόν ισάξιες. Δεν πρόκειται άλλωστε και για πάρα πολύ βαριά games ούτως ή άλλως. Αλλά και αυτό να ήταν, δεν θα στα έπαιζε smooth ούτε η 4870.

Σε τί ανάλυση παίζεις όμως και πoιά η διαφορά σε fps ανάμεσα στις 2 σε συγκεκριμένα games και ανάλυση, για να δούμε τι παίζει και να μιλάμε συγκεκριμένα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...