checkkatamaran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ ajax με την εντολή του Jquery Έχω 2 αρχεία το ένα είναι το test.php και το άλλο το data.php Όταν κάνω κλικ σε ένα button φορτώνω με ajax δεδομένα από την βάση. το πρόβλημα μου είναι ότι στο αρχείο data.php έχω ένα include('conn.php'); για την σύνδεση με την βάση, στον Mozilla και στον chrome είναι όλα ΟΚ στον ΙΕ όμως δεν εμφανίζονται τα δεδομένα από την βάση. Αν όμως αφαιρέσω το include('conn.php'); και βάλω απ' ευθείας τον κώδικα σύνδεσης είναι ΟΚ σε όλους του browser. @ $db = new mysqli('localhost','root','','customers'); if( mysqli_connect_errno() ) { echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση'; exit; } Δεν μπορώ όμως να πάω να αλλάζω τα στοιχεία σύνδεσης στο κάθε αρχείο ξεχωριστά Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ???? Ευχαριστώ πάρα πολύ
jms Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ ajax με την εντολή του Jquery Έχω 2 αρχεία το ένα είναι το test.php και το άλλο το data.php Όταν κάνω κλικ σε ένα button φορτώνω με ajax δεδομένα από την βάση. το πρόβλημα μου είναι ότι στο αρχείο data.php έχω ένα include('conn.php'); για την σύνδεση με την βάση, στον Mozilla και στον chrome είναι όλα ΟΚ στον ΙΕ όμως δεν εμφανίζονται τα δεδομένα από την βάση. Αν όμως αφαιρέσω το include('conn.php'); και βάλω απ' ευθείας τον κώδικα σύνδεσης είναι ΟΚ σε όλους του browser. @ $db = new mysqli('localhost','root','','customers'); if( mysqli_connect_errno() ) { echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση'; exit; } Δεν μπορώ όμως να πάω να αλλάζω τα στοιχεία σύνδεσης στο κάθε αρχείο ξεχωριστά Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ???? Ευχαριστώ πάρα πολύ επειδή η επεξεργασία των php αρχείων(server-side) γίνεται στον server δεν έχει να κάνει με broswer(client-side). Οπότε μήπως είναι αλλού το πρόβλημα?
checkkatamaran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Όχι φίλε σε αυτό είναι το πρόβλημα και μόνο στον Internet Explorer. Αν δεν κάνω include το αρχείο σύνδεσης και βάλω απ' ευθείας των κώδικα σύνδεσης με την βάση παίζει μια χαρά.
_tasos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν στον IE επισκεφτείς το data.php απευθείας και όχι μέσω ajax τι θα πάρεις; Θα τρέξει κανονικά ή θα έχει άδεια σελίδα;
krakkhed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως στέλνεις δεδομένα στην data.php καί ο IE τα κάνει λάθος encode ? Ο browser δεν μπορεί να έχει σχέση με το τι γίνεται στον server, και τα include γίνονται στο server.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν σου επιστρέφει κανένα error με το firebug;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.