Προς το περιεχόμενο

Επικοινωνία με google για καταγγελία

starkoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ φίλε μου. Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις τους όρους όμως που βρίσκονται εδώ.

Eυχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό είναι για abuse - με πιθανή συνέπεια την παρατήρηση ή τη διαγραφή του καταγγελλόμενου mail account, από τους υπεύθυνους του google. Κι αν συμβεί... κι όποτε συμβεί.. Kαι δε σε ενημερώνει με την ip.

Εγώ ψάχνω για το πως επικοινωνεί κάποιος με το gmail για να λάβει την ip του "παράνομου/αυτού που στέλνει απειλητικά/εκβιαστικά emails", καθώς το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται καταγγελίες μόνο για domain.gr mail accounts. Σε ποιο contact email του gmail πρέπει να απευθυνθώ για το συγκεκριμένο λόγο ή σε ποιο τηλέφωνο ή σε ποια ταχυδρομικη διεύθυνση (του google). Διαβάζω σε διάφορα σχόλια ή ειδήσεις σε εφημερίδες, πως κάποιοι θιγόμενοι (κάτοικοι της ημεδαπής) από δημοσιεύματα σε blogs στο ίντερνετ, καταφέρνουν να πάρουν την ip address του "παράνομου", με διαμαρτυρία ή εξώδικό τους στο google. Το ερώτημα είναι: ποια είναι αυτή η υπηρεσία ή η διεύθυσνση στο google;

Δημοσ.

Και να βρεις την ip του τύπου, για να φτάσεις στα στοιχεία του θα πρέπει να τα δώσει ο ISP του παρακάμπτοντας το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να εκκρεμεί πολύ σοβαρή κατηγορία απέναντί του.

Χωρίς να γνωρίζω βέβαια λεπτομέρειες της υπόθεσης, νομίζω πως κάποια υβριστικά email δεν είναι αρκετός λόγος για να φτάσει ως εκεί το θέμα.

Μπορείς να μαρκάρεις το mail του ως spam πάντως και να σταματήσει να σε ενοχλεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...