v.yapis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις ποσοι Ελληνες (Ελλαδιτες) σπουδαζουν σε πανεπιστημια του βορειου Λονδινου? (Middlesex, islington....) Επισης θα ηθελα να μαθω ποσοι απο τους Ελληνες (Ελλαδιτες παντα) φοιτητες προτιμουν το βορειο Λονδινο για διαμονη. Ευχαριστω.
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ρωτας για στατιστικο θεμα ή θες να ερθεις και εσυ να σπουδασεις εδω?
v.yapis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Να σπουδασω? Που τετοια τυχη. Εχω ξεφυγει ηλικιακα. 45αρης. Δουλεια θελω να ξεκινησω
g_alkis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Σουβλατζίδικο στο βόρειο Λονδίνο θες να ανοίξεις?
v.yapis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καμμια σχεση. Το θεμα της ερωτησης μου ομως αλλο ηταν!!!!!!!!!!!!!
arxaggelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καμμια σχεση. Κακώς. Ό,τι και να είχες στο μυαλό σου, να αναθεωρήσεις και να ανοίξεις σουβλατζίδικο. (μεταξύ αστείου και σοβαρού )
v.yapis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι μονο αυτο σας λειπει? Αν ειστε Λονδινο δηλαδη..............
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λονδινο εμεινα 1 χρονο 2001-2002 και τωρα ξανα ειμαι 2μιση χρονια. Μην υπολογιζεις τους ελληνες για αυτο που θες να ανοιξεις, καλυτερα να πιασεις ολους τους υπολοιπους σαν πιο μεγαλο demographic.
v.yapis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλες οι συμβουλες ρε παιδια και ευχαριστω, αλλα κανεις δεν απαντα σ αυτο που ρωταω
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομιζω να βρεις απαντηση. 6 χρονια στο middlesbrough και δεν εμαθα ποσοι ηταν οι ελληνες και ειχα παρεες με αρκετους
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δεν υπάρχει στατιστική απάντηση. Μόνο αν πάρεις σβάρνα και ρωτάς ένα ένα τα πανεπιστήμια. Αρκετοί πάντως αν σου κάνει αυτό.. Και ναι συμφωνώ στο γυράδικο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 λογικά σε δημαρχεία, κτλ θα έχουν τέτοια στοιχεία, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να έχει προσβαση ο καθένας
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Βορειο Λονδινο , απλα και μονο λογω της γιγαντοτεραστιας Chelsea θα μπορουσα να παω οριστε και κατι να θυμιθουμε Και αυτος απο το Λονδινο ηταν εξαλλου
v.yapis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πολλοι κανουν το ιδιο λαθος νομιζοντας πως οτι ειναι πανω απο το χαντακι ειναι και βορειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.