ektor7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Που το ξεθάψατε βρε το θέμα; Το ccleaner είναι από τα καλύτερα και πιο ασφαλή για να καθαρίσεις την Registry. Κάνε μία με αυτό που σου είπε ο Εκτορας και αν δεν πιάσει τίποτα κάνε μία επαναφορά συστήματος... Λογικά ο sinioris έψαχνε για λύση και ο Γουγλης του έβγαλε το θέμα, από το ινσομνια!
sinioris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Που το ξεθάψατε βρε το θέμα; Το ccleaner είναι από τα καλύτερα και πιο ασφαλή για να καθαρίσεις την Registry. Κάνε μία με αυτό που σου είπε ο Εκτορας και αν δεν πιάσει τίποτα κάνε μία επαναφορά συστήματος... Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο μια μικροεφαρμογη δεν δουλευει καμια αλλη αν και εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος...οταν λες επαναφορα συστηματος τι εννοεις?format?δηλαδη επαναφορα στις εγοστασιακες ρυθμισεις με τα dvd buckup? αν ναι αστο καλυτερα...δεν εχει ουτε 3 μηνες που αγορασα το pc!αν δεν εννοεις αυτο τοτε τι πρεπει να κανω?μπορεις να με βοηυησεις?
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο μια μικροεφαρμογη δεν δουλευει καμια αλλη αν και εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος...οταν λες επαναφορα συστηματος τι εννοεις?format?δηλαδη επαναφορα στις εγοστασιακες ρυθμισεις με τα dvd buckup? αν ναι αστο καλυτερα...δεν εχει ουτε 3 μηνες που αγορασα το pc!αν δεν εννοεις αυτο τοτε τι πρεπει να κανω?μπορεις να με βοηυησεις? Yπαρχουν και χειρότερα! Εγώ έκανα ένα μήνα μέχρι να βρω λύση και στο τέλος ένα απλό σκαν με το malwarebyte έδωσε τη λύση!
chrishusky Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εχω το εξης προβλημα. στην εφαρμογη με τον καιρο ενω βρισκω την τοποθεσια μου (βεροια) την επιλεγω και παταω οκ αυτο μου διχνει αλλη τοποθεσια πλησιεστερη(κοζανη). Δωστε μου τα φωτα σας.
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εχω το εξης προβλημα. στην εφαρμογη με τον καιρο ενω βρισκω την τοποθεσια μου (βεροια) την επιλεγω και παταω οκ αυτο μου διχνει αλλη τοποθεσια πλησιεστερη(κοζανη). Δωστε μου τα φωτα σας. Δεν βάζεις Βέροια, ψάχνεις για Βέροια και σου λέει ότι το πλησιέστερο που έχει είναι η Κοζάνη, που σημαίνει ότι δεν έχει στοιχεία για την Βέροια και σου προτείνει το επόμενο καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα