arisikaria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 πες οτι του κανω επαναφορα συστηματος...σε μια προηγουμενη ημερα.. θα ειναι παλι ο ιος μεσα ; Θα χασω και σημερινα αρχεια ;
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αρχεία δε θα χάσεις (δεδομένων). Αλλά για τον ιό και την κόρη επιμένω πρώτα ένα πλήρες σκανάρισμα
arisikaria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Το σκαναρισμα το κανω τωρα φιλη μου.Θα ενημερωσω σε λιγακι
arisikaria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον όλα τέλεια μετά το scan και το σβησιμο των αρχειων Σασ ευχαριστω πολύ
million_voices Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ιου,αυτα πρεπει να ειναι flash based gadgets,για κανε επανεγκατασταση flash και μετα uninstall,install το gadget επισης λινκαρε το gadget να το δοκιμασουμε
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 million sorry αλλά το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές με τα gadgets. Με ένα σκανάρισμα τις περισσότερες φορές έχω καθαρίσει.
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον όλα τέλεια μετά το scan και το σβησιμο των αρχειων Σασ ευχαριστω πολύ Λύθηκε; Βρήκε κάτι και το διέγραψες;
million_voices Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 million sorry αλλά το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές με τα gadgets. Με ένα σκανάρισμα τις περισσότερες φορές έχω καθαρίσει. 0-1 μην με διασυρεις πολυ
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 0-1 μην με διασυρεις πολυ ο εντός έδρας είσαι εσύ υποθέτω και εγώ ο φιλοξενούμενος ε;
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλά για να μη στο χαλάσω, κέρδισες 7-6 μετά από παράταση και πέναλτι
million_voices Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 nope by spartan law we fight,by spartan law we dieeeeee
sinioris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πείραξες την registry ? εχω ακριβως απο εχτες το ιδιο προβλημα ετσι οπως ακριβως μας διχνει ο φιλος στις φωτο...ολα ομως ξεκινησαν σε εμενα απο το γεγονος οτι θελησα να ανινσταλαρω ενα προγραμμα και το εκανα με το ccleaner (το γνωστο) το οποιο ειμαι σιγουρος οτι πειραξε την registry...τι πρεπει να κανω?
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 εχω ακριβως απο εχτες το ιδιο προβλημα ετσι οπως ακριβως μας διχνει ο φιλος στις φωτο...ολα ομως ξεκινησαν σε εμενα απο το γεγονος οτι θελησα να ανινσταλαρω ενα προγραμμα και το εκανα με το ccleaner (το γνωστο) το οποιο ειμαι σιγουρος οτι πειραξε την registry...τι πρεπει να κανω? Eνα σκαναρισμα με το malwarebytes και καθάρισες!
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Eνα σκαναρισμα με το malwarebytes και καθάρισες! Που το ξεθάψατε βρε το θέμα; Το ccleaner είναι από τα καλύτερα και πιο ασφαλή για να καθαρίσεις την Registry. Κάνε μία με αυτό που σου είπε ο Εκτορας και αν δεν πιάσει τίποτα κάνε μία επαναφορά συστήματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα