nik324 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν το πρόγραμμα θα ισχύσει και φέτος; Αν ναι,επειδή γράφτηκα στην σχολή αλλά δεν παρακολούθησα μαθήματα για να δώσω πανελλήνιες ξανά,θα δικαιούμε την υποτροφία?(πέρασα 7ος)
siropio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι 99% πεποισμενος οτι τα κοψανε απο περυσι
nik324 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Για πέρυση είδα στον ιστότοπο του ''δες την ψηφιακά'' ότι η ανακοίνωση για την υποτροφία ανέβηκε στις 3/12...Φέτος ακόμα τίποτα...
gang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 την δεύτερη χρονιά είχε μπει κάπου τον μάρτη. θα δίξει τελικώς, γιατί παίζει και η κρίση φέτος.
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν το πρόγραμμα θα ισχύσει και φέτος; Αν ναι,επειδή γράφτηκα στην σχολή αλλά δεν παρακολούθησα μαθήματα για να δώσω πανελλήνιες ξανά,θα δικαιούμε την υποτροφία?(πέρασα 7ος) όχι και οχι εφόσον δεν παρακολουθησεις τουλαχιστον ενα εξαμηνο (αποδεδειγμένο με εξετασεις) (ελπιζω να σε κάλυψα)
nrkmaiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 όχι και οχι εφόσον δεν παρακολουθησεις τουλαχιστον ενα εξαμηνο (αποδεδειγμένο με εξετασεις) (ελπιζω να σε κάλυψα) Εγω προσωπικα περσυ πηρα την υποτροφια πριν δωσω εξετασεις.(Για την ακριβεια στις διακοπες χριστουγεννων) Δε ξερω αν ισχυει φετος.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλεφωνακι τη γραμματεια της σχολης σ και ρωτα.Δε χανεις κατι.
nik324 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ακούσει ότι πολλοί άλλοι πήραν την υποτροφία χωρίς καν να παρακολουθήσουν ούτε ένα μάθημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.