Προς το περιεχόμενο

Q9650 vs I7-950

alexaspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα 30 fps που βγαζω ειναι καλα?

Το καλά είναι σχετικό με το πώς το βλέπει ο καθένας. Πάντως τα 30 είναι ως επί το πλείστον playable.

Οπότε αν σε καλύπτουν, είσαι Ok. :)

Δημοσ.

Κοιταξε, μαλλον τα βλεπουμε απο λαθος οπτικη πλευρα.

Εγω προσωπικα δε βρισκω νοημα στο να πας σε μτχ Q9*00+αξια μητρικη μτχ ή καινουργια απλως για να πλαισιωσεις την 260.

Αν σωνει και καλα θες "νεο" πισι, τοτε κάντο.

Επειτα ομως, η 260 θα φρεναρει ολο το συστημα.

Επιπροσθετα,κανε λιγο υπομονη με το συστημα που εχεις,ΕΦΟΣΟΝ δεν παιζεις σε τρελες αναλυσεις και σε καλυπτει το τωρινο κι επειτα κανε το βήμα σε κατι νεο.

Για την ιστορια, εγω με το συστημα μου παιζει στην ιδια αναλυση με σενα...Που μπορω να ανεβω και ενα λεβελ πανω,απλως αυτο με καλυπτει ή/και δεν θελω να προβω σε αγορά νεας οθόνης.

Υ.Γ. αυτο που λες με τα "καλυτερα παιχνιδια ζητανε 9800gt ακομα" ειναι ολιγον τι γραφικο.Διοτι αν βαλεις το metro ας πουμε, με ολα φουλ (οτι σ'αφηνει η 9800 να βαλεις φουλ) στην αναλυση που παιζεις, προβλεπω να το καις το μηχανημα σου.

Εδω γονατιζει την 6870 (στο θεμα fps,οχι πως δεν παιζει ανετα).

Δημοσ.

Κοιταξε, μαλλον τα βλεπουμε απο λαθος οπτικη πλευρα.

Εγω προσωπικα δε βρισκω νοημα στο να πας σε μτχ Q9*00+αξια μητρικη μτχ ή καινουργια απλως για να πλαισιωσεις την 260.

Αν σωνει και καλα θες "νεο" πισι, τοτε κάντο.

Επειτα ομως, η 260 θα φρεναρει ολο το συστημα.

Επιπροσθετα,κανε λιγο υπομονη με το συστημα που εχεις,ΕΦΟΣΟΝ δεν παιζεις σε τρελες αναλυσεις και σε καλυπτει το τωρινο κι επειτα κανε το βήμα σε κατι νεο.

Για την ιστορια, εγω με το συστημα μου παιζει στην ιδια αναλυση με σενα...Που μπορω να ανεβω και ενα λεβελ πανω,απλως αυτο με καλυπτει ή/και δεν θελω να προβω σε αγορά νεας οθόνης.

Υ.Γ. αυτο που λες με τα "καλυτερα παιχνιδια ζητανε 9800gt ακομα" ειναι ολιγον τι γραφικο.Διοτι αν βαλεις το metro ας πουμε, με ολα φουλ (οτι σ'αφηνει η 9800 να βαλεις φουλ) στην αναλυση που παιζεις, προβλεπω να το καις το μηχανημα σου.

Καλά το συγκεκριμένο game γονάτιζε και 5850 CF σε 1920x1080. Eνώ με την μία ήταν unplayable σε DX11 και σε αυτή την ανάλυση.

Δημοσ.

μονο το Metro 2033 δεν μου παιζει πανω απο 40fps στα τερμα γραφικα..ολα τα αλλα μια χαρα !

και το χω εδω και 2μιση χρονια το configuration..

εγω εχω

intel core 2 duo 2.33ghz (e6550)

2gb 800mhz kingstone

gtx260 oc

wd 7200 32mb cashe

το πσ μου το παιζε ανετα (τοσο βαρυ ειναι αυτο το παιχνιδι? )

πως μπορω να βλεπω ποσα fps εχω???????

Μία χαρά παίζει το Metro σε DX9. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσει κάποιος το προβληματικό DX10-11 το οποίο δεν προσφέρει τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα από Stuttering.

Συγνώμη ρε φίλε, αλλά σκέφτεσαι να πάρεις τους κορυφαίους core i7 ή phenom II x6 για να βάλεις επάνω την πλέμπα την GTX260;

Αφού έγινε και μπλέμπα η GTX260... :mellow:

απο οσο ξερω το cpu κοβει την gpu μου και μαλιστα αρκετα κυριος οταν παιζω battlefield bad company.

τωρα το παιχνιδι που παιζω και ειδα πως κολαει καπως.

ειναι to F1 2010 ολα τα γραφηκα τερμα και 1440*900.

κανονικα ποιανω τα req εδω παιζω ποιο βαρια παιχνιδια.

και γνωμη μ ειναι πως η gtx 260 oc εχει να δωσει παααρα πολλα ακομα.

Αν βρεις σε καλή τιμή έναν Quad Core CPU μια χαρά τα παίζεις όλα τα παιχνίδια με την GTX260, ειδικά στην ανάλυση που παίζεις η οποία είναι σχετικά χαμηλή.

με δεδομενο οτι το συστιμα μ χανει λογο cpu-ram τοτε γιατι να μη παρω αυτα τα cpu?

και οπως λες οταν δω οτι πεφτει και η gpu τοτε την αλλαζω.

απλος τωρα εχω καλη καρτα ακομα(ta kalytera paixnidia zitane mexri 9800gt akoma).

τεσπα στο f1 2010 με ολα sto full και αναλυση 1440*900 εχω 30fps avrg και μονο σε καποια κομματια παει 25fps (σπανια)

Μια χαρά είναι η 9800GT, ειδικά στην ανάλυση που παίζεις.

Αν την βρεις κάνα 40άρι Ευρώ κιόλας όπως τη βρήκε ένας φίλος μου, είσαι τούμπανο!

τα 30 fps που βγαζω ειναι καλα?

Για να καταλάβεις εάν παίζει καλά ένα παιχνίδι πρέπει να βγάλεις το Fraps.

Να παίξεις και αν είσαι ευχαριστημένος, τότε παίζει καλά.

Οτιδήποτε άλλο απλά επηρεάζει τη ψυχολογία, είτε αρνητικά, είτε θετικά.

Frapολαγνεία!

Δημοσ.

μου το παν και αλλοι αυτο αλλα δεν το πηρα απο κει...μετα εμαθα οτι εχει κατι να κανει με dota..το οποιο δεν μ'αρεσει καθολου σαν game..^^

τελικα τι λες να κανεις φιλε alexaspi ??

παντως πληροφοριακα παντα σου λεω οτι παιζει ρολο το ταιριασμα τον parts...

π.χ. εγω ειχα βρει εδω μεσα εναν qx6800 2,93mhz και πηρα και κατι μνημες απλες ddr3 corsair και ενα striker 2 extreme και μια gtx285 απλη

και μεχρι σημερα μονο το Metro 2033 δεν μου παιζει πανω απο 40fps στα τερμα γραφικα..ολα τα αλλα μια χαρα !

και το χω εδω και 2μιση χρονια το configuration..

Συμφωνώ και εγώ. Με το σύστημα της υπογραφής μου όλα πάνε πολύ καλά. Βέβαια έχω μικρή οθόνη και παίζω σε μικρη σχετικά ανάλυση αλλά και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ. Με το σύστημα της υπογραφής μου όλα πάνε πολύ καλά. Βέβαια έχω μικρή οθόνη και παίζω σε μικρη σχετικά ανάλυση αλλά και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα.

Με αυτό το σύστημα αυτό μας έλειπε να μην παίζουν όλα νερό!

Δημοσ.

παιδες.

εγω εχω προβλημα λογο cpu οχι λογο gpu.

ας παρω αυτα π σκεφτομαι και μετα οταν αρχισει να σκορτσαρει και η gtx260 oc τοτε θα παρω μια νεα.

απλος σκεφτομαι να παρω τον amd 1090 που μαζι με mobo+ram θα βγει 100ευρο κατω.

η διαφορα αποδοσης σε ποσο καιρο θα φανει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...