doombringer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μου το παν και αλλοι αυτο αλλα δεν το πηρα απο κει...μετα εμαθα οτι εχει κατι να κανει με dota..το οποιο δεν μ'αρεσει καθολου σαν game..^^ τελικα τι λες να κανεις φιλε alexaspi ?? παντως πληροφοριακα παντα σου λεω οτι παιζει ρολο το ταιριασμα τον parts... π.χ. εγω ειχα βρει εδω μεσα εναν qx6800 2,93mhz και πηρα και κατι μνημες απλες ddr3 corsair και ενα striker 2 extreme και μια gtx285 απλη και μεχρι σημερα μονο το Metro 2033 δεν μου παιζει πανω απο 40fps στα τερμα γραφικα..ολα τα αλλα μια χαρα ! και το χω εδω και 2μιση χρονια το configuration..
alexaspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μου το παν και αλλοι αυτο αλλα δεν το πηρα απο κει...μετα εμαθα οτι εχει κατι να κανει με dota..το οποιο δεν μ'αρεσει καθολου σαν game..^^ τελικα τι λες να κανεις φιλε alexaspi ?? παντως πληροφοριακα παντα σου λεω οτι παιζει ρολο το ταιριασμα τον parts... π.χ. εγω ειχα βρει εδω μεσα εναν qx6800 2,93mhz και πηρα και κατι μνημες απλες ddr3 corsair και ενα striker 2 extreme και μια gtx285 απλη και μεχρι σημερα μονο το Metro 2033 δεν μου παιζει πανω απο 40fps στα τερμα γραφικα..ολα τα αλλα μια χαρα ! και το χω εδω και 2μιση χρονια το configuration.. εγω εχω intel core 2 duo 2.33ghz (e6550) 2gb 800mhz kingstone gtx260 oc wd 7200 32mb cashe το πσ μου το παιζε ανετα (τοσο βαρυ ειναι αυτο το παιχνιδι? ) πως μπορω να βλεπω ποσα fps εχω???????
ColdFusion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω intel core 2 duo 2.33ghz (e6550) 2gb 800mhz kingstone gtx260 oc wd 7200 32mb cashe το πσ μου το παιζε ανετα (τοσο βαρυ ειναι αυτο το παιχνιδι? ) πως μπορω να βλεπω ποσα fps εχω??????? βρες το προγραμμα fraps
alexaspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 βρες το προγραμμα fraps δοσε μ ενα Link
caution Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ( ...και τα τελευταία afterburner κάνουν αυτή την δουλειά αν κοιτάξει στις OSD επιλογές )
dimitris__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη ρε φίλε, αλλά σκέφτεσαι να πάρεις τους κορυφαίους core i7 ή phenom II x6 για να βάλεις επάνω την πλέμπα την GTX260; Μια χαρά ταιριάζει η τωρινή CPU σου με την GTX260, αν πας σε i7 πρέπει να βάλεις ας πούμε μια 5850 ή μια GTX460. Αν θες να πάρεις σωστή βοήθεια, ξεκίνα κοιτάζοντας τα βασικά όπως το σε τί ανάλυση παίζεις. Μετά κοίτα κανα review για να δεις τι απαιτήσεις έχει το κάθε παιχνίδι σ' αυτή την ανάλυση από CPU και GPU.
alexaspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 απο οσο ξερω το cpu κοβει την gpu μου και μαλιστα αρκετα κυριος οταν παιζω battlefield bad company. τωρα το παιχνιδι που παιζω και ειδα πως κολαει καπως. ειναι to F1 2010 ολα τα γραφηκα τερμα και 1440*900. κανονικα ποιανω τα req εδω παιζω ποιο βαρια παιχνιδια. και γνωμη μ ειναι πως η gtx 260 oc εχει να δωσει παααρα πολλα ακομα.
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ( ...και τα τελευταία afterburner κάνουν αυτή την δουλειά αν κοιτάξει στις OSD επιλογές ) Σωστός και μάλιστα μπορεί να την κάνει τη δουλειά σε συνδυασμό με temps monitoring. Πολύ χρήσιμο για να ξέρεις τι σου γίνεται. Απο την άλλη είναι πιο διακριτικό και δεν σου βγάζει το μάτι όπως το fraps in gaming.
dimitris__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 απο οσο ξερω το cpu κοβει την gpu μου και μαλιστα αρκετα κυριος οταν παιζω battlefield bad company. τωρα το παιχνιδι που παιζω και ειδα πως κολαει καπως. ειναι to F1 2010 ολα τα γραφηκα τερμα και 1440*900. κανονικα ποιανω τα req εδω παιζω ποιο βαρια παιχνιδια. και γνωμη μ ειναι πως η gtx 260 oc εχει να δωσει παααρα πολλα ακομα. Για να δείς πόσα έχει να δώσει ακόμα η GPU σου κάνε το εξής: 1. Βάλε το fraps, για να έχεις μια ιδέα που κυμαίνονται τα FPS σου. 2. Στο παιχνίδι που θες, βάλε τα γραφικά όλα τέρμα, εκτός από την ανάλυση. Αυτή βάλτη χαμηλά, στα 800Χ600 π.χ. Σημείωσε τα FPS σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. 3. Ανέβασε ανάλυση ένα κλίκ (1024Χ768). Παρατήρησε πάλι τα FPS στο συγκεκριμένο σημείο. Ανέβασε κι άλλο την ανάλυση και παρατήρησε πάλι τα FPS κ.ο.κ. Αν τα FPS πέφτουν αισθητά (π.χ. -30%) στην αύξηση της ανάλυσης, τότε η κάρτα γραφικών σου είναι ανεπαρκής για την ανάλυση αυτή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι(κοινώς είναι το bottleneck)καθώς δεν έχει το fillrate για να επεξεργαστεί τα παραπάνω pixel. Αν τα FPS μένουν σχετικά σταθερά με την αύξηση της ανάλυσης, τότε μάλλον η CPU σου είναι το bottleneck.
doombringer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δοσε μ ενα Link http://www.fraps.com/
kanesaxo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη ρε φίλε, αλλά σκέφτεσαι να πάρεις τους κορυφαίους core i7 ή phenom II x6 για να βάλεις επάνω την πλέμπα την GTX260; Μια χαρά ταιριάζει η τωρινή CPU σου με την GTX260, αν πας σε i7 πρέπει να βάλεις ας πούμε μια 5850 ή μια GTX460. Αν θες να πάρεις σωστή βοήθεια, ξεκίνα κοιτάζοντας τα βασικά όπως το σε τί ανάλυση παίζεις. Μετά κοίτα κανα review για να δεις τι απαιτήσεις έχει το κάθε παιχνίδι σ' αυτή την ανάλυση από CPU και GPU. +1 με τον κυριο... Δε μπορεις να μπαινεις στη λογικη να πας σε ενα hi end συστημα απλα για να...πιασει τοπο η 260. Κριμα τα χρηματα.ΕΚΤΟΣ φυσικα,κι αν μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα (οχι 2 χρονια) πας και σε μεγαλυτερη καρτα, πχ 5850/5870 που σαν μτχ εχουν καλη τιμη πλεον ή στις αντιστοιχες nvidia.
alexaspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 +1 με τον κυριο... Δε μπορεις να μπαινεις στη λογικη να πας σε ενα hi end συστημα απλα για να...πιασει τοπο η 260. Κριμα τα χρηματα.ΕΚΤΟΣ φυσικα,κι αν μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα (οχι 2 χρονια) πας και σε μεγαλυτερη καρτα, πχ 5850/5870 που σαν μτχ εχουν καλη τιμη πλεον ή στις αντιστοιχες nvidia. με δεδομενο οτι το συστιμα μ χανει λογο cpu-ram τοτε γιατι να μη παρω αυτα τα cpu? και οπως λες οταν δω οτι πεφτει και η gpu τοτε την αλλαζω. απλος τωρα εχω καλη καρτα ακομα(ta kalytera paixnidia zitane mexri 9800gt akoma). τεσπα στο f1 2010 με ολα sto full και αναλυση 1440*900 εχω 30fps avrg και μονο σε καποια κομματια παει 25fps (σπανια)
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 με δεδομενο οτι το συστιμα μ χανει λογο cpu-ram τοτε γιατι να μη παρω αυτα τα cpu? και οπως λες οταν δω οτι πεφτει και η gpu τοτε την αλλαζω. απλος τωρα εχω καλη καρτα ακομα(ta kalytera paixnidia zitane mexri 9800gt akoma). τεσπα στο f1 2010 με ολα sto full και αναλυση 1440*900 εχω 30fps avrg και μονο σε καποια κομματια παει 25fps (σπανια) Με αυτή την Οθόνη που έχεις μια χαρά είσαι με την GTX260. Αν αλλάξεις οθόνη το ξανασυζητάμε.
alexaspi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Με αυτή την Οθόνη που έχεις μια χαρά είσαι με την GTX260. Αν αλλάξεις οθόνη το ξανασυζητάμε. δεν θελω αλλη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.