Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη οσοι εχουν XP Vista εχουν φαει ακυρο??? μ@λ@κι@! τα Vista δέχονται DX11 ενώ τα XP ούτε καν DX10. λογικό δεν είναι να φάνε άκυρο οι χρήστες των XP?
Greek_Tornado Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Στο κάτω κάτω ρε παιδιά ακόμα με XP ασχολείστε και θέλετε hi end hardware στα XP??? Όποιος τρέχει xp τώρα είναι σε ένα παλιό μηχανάκι σε κάποιο γραφείο/δουλειά/κατεβαστήρι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Όποιος αναβαθμίζει μόνο και μόνο για να δει πόσο καλά τρέχει το 3dfart, καλά να πάθει. Ακριβως, μονο κατι δυστυχισμενοι το κανουν αυτο......
Πέτρος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Είπα μια φορά κι εγώ να τρέξω αυτό το πράγμα, να δω πού είμαι με και χωρίς O/C στο σύστημά μου, λίγο πριν μπει και η 2η 5770 και απέτυχα. Μου πετάει μνμ ότι χρειάζεται το .ΝΕΤ 4κάτι (η έκδοση δλδ που έχω εγκατεστημένη). Ξαναπέρασα το .ΝΕΤ, αλλά τπτ. Με τον "καημό" θα μείνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα