dimitris2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κυκλοφόρησε σήμερα από τη Futuremark το 3DMark 11, το γνωστό πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων γραφικών του υπολογιστή σας. Είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, την Basic η οποία είναι δωρεάν, την Advanced με τιμή $19.95 και την Professional με τιμή $995.00. Η βασική έκδοση περιλαμβάνει έξι διαφορετικά τεστ: δύο υποθαλάσσια που είχαν παρουσιαστεί αρχικά, δύο σε ζούγκλα που παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο και άλλα δύο τεστ που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη του Bullet Physics. Επιπρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν οι εκδόσεις Advanced και - κυρίως - η Professional, που είναι και η μόνη που κυκλοφορεί με μία μόνο προσωπική άδεια χρήσης. Οι ελάχιστες απαιτήσεις του προγράμματος είναι το DirectX 11 και η υποστήριξή του από την κάρτα γραφικών, επεξεργαστής dual-core 1.8GHz Intel ή AMD, 1GB μνήμη RAM και 1.5GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο. Site: Σύγκριση των εκδόσεων 3DMark 11 Site: techreport.com Download: 3DMark 11
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κάρτες που δεν είναι DX11 δε μπορούν καν να το τρέξουν.
Drop_Dead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ''Και ξαφνικα οι πωλησεις σε hardware αυξηθηκαν'' :P Αληθεια τι προσφερει η pro εκδοση που την κανει τοσο ακριβη ?
Evil_Skullman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ετοιμο για να γονατισει καθε συστημα χεχεχε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αληθεια τι προσφερει η pro εκδοση που την κανει τοσο ακριβη ? Demo looping Image quality tool Command line automation Priority support Licensed for commercial use http://www.3dmark.com/3dmark11/
Sitios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη οσοι εχουν XP Vista εχουν φαει ακυρο??? μ@λ@κι@!
flamelab Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Κι όσοι δεν έχουν γενικώς DX11 κάρτα επίσης. Πήγα να το τρέξω στην GTS250 και μου πέταξε οτι θελει DX11 hardware.
shinigami Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ανοιξει κανενα topic για να κανουμε συγκρισεις πανω σε αυτο το benchmark ?? εχω την εντυπωση οτι μου... γονατισε το pc και θελω να κανω συγκρισεις
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ανοιξει κανενα topic για να κανουμε συγκρισεις πανω σε αυτο το benchmark ?? εχω την εντυπωση οτι μου... γονατισε το pc και θελω να κανω συγκρισεις http://www.insomnia.gr/topic/391643-3dmark-11-benchmarks/
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να να σκέφτομαι άσχημα, αλλά μήπως το ότι δεν τρέχει σε DX11 κάρτες είναι για να δημιουργήσει πανικό και να γίνουν αναβαθμίσεις?
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Όποιος αναβαθμίζει μόνο και μόνο για να δει πόσο καλά τρέχει το 3dfart, καλά να πάθει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αυτα ειναι για αυτους που περνουν υπολογιστη οχι για να κανουν την δουλεια τους αλλα για να τρεχουν ολη την ωρα διαφορα τεστ και να μετρανε την αποδοση του υπολογιστη.
Greek_Tornado Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Οι κάτοχοι GTX580 σε SLi θα δουν την επένδυσή τους να αποδίδοι. Εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί απλά θα πάρουμε μια γεύση από το πού έχουν φτάσει τα γραφικά που πραγματικά με άφησαν με ανοιχτό στόμα... Δεν διαφέρουν καθόλου από τα CGI στις ταινίες πλέον! Που σημαίνει ότι σε 2 χρόνια με gpu των 200 ευρώ θα έχω κι εγώ τέτοια γραφικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα