Προς το περιεχόμενο

σφαλμα BIOHD-3

theo_vazelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν hp με τα γνησια windows 7 της μανας του

σημερα πηγα να το αναψω και δεν bootarei απο F11 εκανα διαγνωση και λεει οτι εχει σφαλμα BIOHD-3 και επεισης remove bootable...και να επικοινωνισω με υο support hp

μπορω να κανω κατι?καμια βοηθεια πλιζ!

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν hp με τα γνησια windows 7 της μανας του

σημερα πηγα να το αναψω και δεν bootarei απο F11 εκανα διαγνωση και λεει οτι εχει σφαλμα BIOHD-3 και επεισης remove bootable...και να επικοινωνισω με υο support hp

μπορω να κανω κατι?καμια βοηθεια πλιζ!

Μπές στο BIOS και τσέκαρε εάν ο σκληρός σου είναι πρώτος στο boot priority..

Δημοσ.

δεν το τσεκαρα αυτο αλλα οταν με την f10 νομιζω που λεει πως να ξεκινησει επελεξα τον σκληρο δισκο και κανει τα ιδια δεν ξεκινα

Δημοσ.

δεν το τσεκαρα αυτο αλλα οταν με την f10 νομιζω που λεει πως να ξεκινησει επελεξα τον σκληρο δισκο και κανει τα ιδια δεν ξεκινα

Τσέκαρε το και αν δεν bootarει πάμε αλλού

Aν δεν bootarei κατέβασε το διαγνωστικό του δίσκου σου και τσέκαρε τον.. Πιθανότατα να είναι dead

Δημοσ.

Τσέκαρε το και αν δεν bootarει πάμε αλλού

Aν δεν bootarei κατέβασε το διαγνωστικό του δίσκου σου και τσέκαρε τον.. Πιθανότατα να είναι dead

πως να το κατεβασω τι εννοεις?εξηγησε μου αν θες

Δημοσ.

αυτο ειναι τελικα

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?contentType=SupportManual&lang=el&cc=gr&docIndexId=65980&taskId=110&prodTypeId=12454&prodSeriesId=4025605

τωρα μαρκα σκληρου δισκου δεν ξερω αλλα τσεκαρα και οντως ξεκιναει με σκληρο δισκο

καμια βοηθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...