theo_vazelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα εχω εναν hp με τα γνησια windows 7 της μανας του σημερα πηγα να το αναψω και δεν bootarei απο F11 εκανα διαγνωση και λεει οτι εχει σφαλμα BIOHD-3 και επεισης remove bootable...και να επικοινωνισω με υο support hp μπορω να κανω κατι?καμια βοηθεια πλιζ!
AiWaaa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα εχω εναν hp με τα γνησια windows 7 της μανας του σημερα πηγα να το αναψω και δεν bootarei απο F11 εκανα διαγνωση και λεει οτι εχει σφαλμα BIOHD-3 και επεισης remove bootable...και να επικοινωνισω με υο support hp μπορω να κανω κατι?καμια βοηθεια πλιζ! Μπές στο BIOS και τσέκαρε εάν ο σκληρός σου είναι πρώτος στο boot priority..
theo_vazelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δεν το τσεκαρα αυτο αλλα οταν με την f10 νομιζω που λεει πως να ξεκινησει επελεξα τον σκληρο δισκο και κανει τα ιδια δεν ξεκινα
AiWaaa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δεν το τσεκαρα αυτο αλλα οταν με την f10 νομιζω που λεει πως να ξεκινησει επελεξα τον σκληρο δισκο και κανει τα ιδια δεν ξεκινα Τσέκαρε το και αν δεν bootarει πάμε αλλού Aν δεν bootarei κατέβασε το διαγνωστικό του δίσκου σου και τσέκαρε τον.. Πιθανότατα να είναι dead
theo_vazelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τσέκαρε το και αν δεν bootarει πάμε αλλού Aν δεν bootarei κατέβασε το διαγνωστικό του δίσκου σου και τσέκαρε τον.. Πιθανότατα να είναι dead πως να το κατεβασω τι εννοεις?εξηγησε μου αν θες
AiWaaa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 πως να το κατεβασω τι εννοεις?εξηγησε μου αν θες Τι μάρκα είναι ο σκληρός σου ?
theo_vazelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τι μάρκα είναι ο σκληρός σου ? το μηχανημα ειναι αυτο νομιζω http://www.skroutz.gr/s/291367/HP-Elite-7100-Microtower-WU419EA.html τι μαρκα του σκληρου σε μιση ωρα που θα παω σπιτι
theo_vazelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 αυτο ειναι τελικα http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?contentType=SupportManual&lang=el&cc=gr&docIndexId=65980&taskId=110&prodTypeId=12454&prodSeriesId=4025605 τωρα μαρκα σκληρου δισκου δεν ξερω αλλα τσεκαρα και οντως ξεκιναει με σκληρο δισκο καμια βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.