Προς το περιεχόμενο

αξιόπιστο με i5 για να κρατήσει μια 3ετία

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10105421

Τύπος Επεξεργαστή : Intel® Core™ i5-460M (2.53GHz), 3 MB L3 Cache

Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium 64-bit GR

Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.53

Τύπος Μνήμης : DDR3

Μνήμη : 4096

Χωρητικότητα HDD : 500GB

Maximum RPM : 5400

Solid State Disk :

Κάρτα Ήχου : Onboard

Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD

Κάρτα Δικτύου :

Οπτικό Μέσο : DVD RW

Υποστήριξη BLUE-RAY :

Card Reader :

Συμβατότητα με Κάρτα Μνήμης : SD, MMC, MS, MS Pro, MMC+, XD, Hi-Density SDHD, Hi-Capacity SDHC

Τύπος Panel : TFT

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 15.6

Ανάλυση : 1366x768

Πρότυπο : WXGA

Webcam :

TV Tuner :

HDMI : 1

Αριθμός Θυρών USB 2.0 : 3

Bluetooth :

FireWire (IEEE 1394) :

WiFi : 802.11b/g/n

Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης : Ενσύρματο Ethernet LAN 10/100Mbps

Τύπος Μπαταρίας : Μπαταρία LI-ION 6 στοιχείων που σας προσφέρει αυτονομία 4+ ωρών

Pointing Device : Touch Pad

Επιπλέον : N/A

Βάρος σε Kg : 2.6

Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) : 34 x 376 x 262

Ιστοσελίδα Κατασκευαστή : http://www1.euro.dell.com/gr/

αυτό λέει κάτι ρε παιδιά?

Intel GMA HD η κάρτα γραφικών με προβληματίζει λίγο, δεν προορίζεται βέβαια για gaming..

πιθανή χρήση (office, τραγούδια-λίστες κτλ. για djing, browsing, και ίσως κάποια ελαφριά προγράμματα)

το έχει κανείς? γιατί με αυτό τον επεξεργαστή μου φαίνεται πολύ καλή η τιμούλα του.. είναι και dell...

Δημοσ.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10105421

Τύπος Επεξεργαστή : Intel® Core™ i5-460M (2.53GHz), 3 MB L3 Cache

Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium 64-bit GR

Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.53

Τύπος Μνήμης : DDR3

Μνήμη : 4096

Χωρητικότητα HDD : 500GB

Maximum RPM : 5400

Solid State Disk :

Κάρτα Ήχου : Onboard

Κάρτα Γραφικών : Intel GMA HD

Κάρτα Δικτύου :

Οπτικό Μέσο : DVD RW

Υποστήριξη BLUE-RAY :

Card Reader :

Συμβατότητα με Κάρτα Μνήμης : SD, MMC, MS, MS Pro, MMC+, XD, Hi-Density SDHD, Hi-Capacity SDHC

Τύπος Panel : TFT

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 15.6

Ανάλυση : 1366x768

Πρότυπο : WXGA

Webcam :

TV Tuner :

HDMI : 1

Αριθμός Θυρών USB 2.0 : 3

Bluetooth :

FireWire (IEEE 1394) :

WiFi : 802.11b/g/n

Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης : Ενσύρματο Ethernet LAN 10/100Mbps

Τύπος Μπαταρίας : Μπαταρία LI-ION 6 στοιχείων που σας προσφέρει αυτονομία 4+ ωρών

Pointing Device : Touch Pad

Επιπλέον : N/A

Βάρος σε Kg : 2.6

Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) : 34 x 376 x 262

Ιστοσελίδα Κατασκευαστή : http://www1.euro.dell.com/gr/

αυτό λέει κάτι ρε παιδιά?

Intel GMA HD η κάρτα γραφικών με προβληματίζει λίγο, δεν προορίζεται βέβαια για gaming..

πιθανή χρήση (office, τραγούδια-λίστες κτλ. για djing, browsing, και ίσως κάποια ελαφριά προγράμματα)

το έχει κανείς? γιατί με αυτό τον επεξεργαστή μου φαίνεται πολύ καλή η τιμούλα του.. είναι και dell...

Καλό λαπτοπάκι.. Έχει πέσει στα χέρια μου.. Βάζεις και gnu/linux πάνω και πάει 10ετία..

Δημοσ.

βασικα παρτο με κλειστα τα ματια εχω ενα toshiba l650-12p με τα ιδια χαρακτηριστικα για main και αν και αδυναμη σχετικα η καρτα γραφικων με 4gb παιζει αρκετα παιχνιδια,οσο για τα αλλα γενικα πετα

Δημοσ.

πολυ καλο λαπτοπ και σε πολυ καλη τιμη.

οντως τα γραφικα δεν ειναι και τιποτα το αξιοπροσεκτο αλλα εφοσον δεν

θες να παιζεις παιχνιδια,τοτε εισαι κομπλε!

Δημοσ.

ημουν και εγω ετοιμος να παρω το συγκεκριμενο Dell αλλα τελικα αλλαξα γνωμη για την καρτα γραφικων,και εγω το προοριζω για την ιδια χρηση με εσενα αλλα ενα προ θελω να το αντεχει για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον :P τελικα εγω κατεληξα στο Fujitsu Lifebook AH530GFX

Δημοσ.

ημουν και εγω ετοιμος να παρω το συγκεκριμενο Dell αλλα τελικα αλλαξα γνωμη για την καρτα γραφικων,και εγω το προοριζω για την ιδια χρηση με εσενα αλλα ενα προ θελω να το αντεχει για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον :P τελικα εγω κατεληξα στο Fujitsu Lifebook AH530GFX

καλα το PRO θα το παιζει.

Σιγα τις απαιτησεις που εχει.

μην τρελαθουμε κιολας. :P

Δημοσ.

καλα το PRO θα το παιζει.

Σιγα τις απαιτησεις που εχει.

μην τρελαθουμε κιολας. :P

Ετσι να λετε και οταν θα ανοιγονται μετα θεματα του τυπου "Γιατι δε παιζει το ταδε παιχνιδι(πχ pro)με την ενσωματομενη gpu?"

ή ακομη χειροτερα(συνηθως μετα απο κανενα εξαμηνο χρεισης του καινουριου λαπτοπ) "ΒΟΗΘΕΙΑ!Αναβαθμηση ενσωματομενης καρτας γραφικων!"

Θελω πραγματικα να δω τι απαντησεις θα τους δωσεται!!!

Δημοσ.

φιλε μου πραγματικα οι ενσωματωμενες καρτες ειναι πιο χαλια απο τις μη ενσωματωμενες ωστοσο μια και εχω laptop με intel hd αναφερω οτι παιζει αρκετα καλα παιχνιδια ιδιαιτερα με τα 4gb ram ναι δεν θα φτασει ποτε τις επιδοσεις μιας 480 sli αλλα ειναι ανωτερη απο την αλλη εξωτερικη ati 4225 B)

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html

Δημοσ.

φιλε μου πραγματικα οι ενσωματωμενες καρτες ειναι πιο χαλια απο τις μη ενσωματωμενες ωστοσο μια και εχω laptop με intel hd αναφερω οτι παιζει αρκετα καλα παιχνιδια ιδιαιτερα με τα 4gb ram ναι δεν θα φτασει ποτε τις επιδοσεις μιας 480 sli αλλα ειναι ανωτερη απο την αλλη εξωτερικη ati 4225 B)

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html

Και 'γω επαιζα με την hd 3200 με αναλυση 800χ600 αρκετα συνχρονα παιχνιδια,ακομη και το καινουριο του batman,αλλα τωρα πρεπει να κανω παραγγελεια απο το ebay καινουρια μητρικη για το hp tx2-1020,λογο καμενης καρτας γραφικων!

Το λαπτοπ εκλησε τον 1χρονο και 3μηνες απο την αγωρα του!

Και μη φανταστεις οτι επαιζα καθημερινα και με τις ωρες,απλα δεν ειχα ιδεα τι θα πει speedfan,everest κ.τ.λ.!

Και οι μη-ενσωματομενες του στιλ 4225 δε εχουν να προσφερουν κατι περισσοτερο απο τις ενσωματομενες,εγω τις βλεπω σαν ενα και το αυτο!

Πλεων μπορεις να εχεις αρκετα καλυτερες επιλογες σε gpu στα ιδια περιπου λεφτα που δινεις για λαπτοπ με ενσωματομενες!

Δημοσ.

Ετσι να λετε και οταν θα ανοιγονται μετα θεματα του τυπου "Γιατι δε παιζει το ταδε παιχνιδι(πχ pro)με την ενσωματομενη gpu?"

ή ακομη χειροτερα(συνηθως μετα απο κανενα εξαμηνο χρεισης του καινουριου λαπτοπ) "ΒΟΗΘΕΙΑ!Αναβαθμηση ενσωματομενης καρτας γραφικων!"

Θελω πραγματικα να δω τι απαντησεις θα τους δωσεται!!!

εγω αναφερω οτι ξερω και εχω δει με τα ματια μου.

ενσωματωμενη καρτα σε λαπτοπ sony 4ετιας με 2 γιγα ραμ και επαιζε χωρις κολληματα το προ 11.

Δεν θα το παιζει το Dell??

και παλι δεν νομιζω καπου το παιδι να αναφερει οτι θα παιζει παιχνιδια..

''δεν προορίζεται βέβαια για gaming..''

Δημοσ.

εγω αναφερω οτι ξερω και εχω δει με τα ματια μου.

ενσωματωμενη καρτα σε λαπτοπ sony 4ετιας με 2 γιγα ραμ και επαιζε χωρις κολληματα το προ 11.

Δεν θα το παιζει το Dell??

και παλι δεν νομιζω καπου το παιδι να αναφερει οτι θα παιζει παιχνιδια..

''δεν προορίζεται βέβαια για gaming..''

Καλυτερα να εχεις,παρα να τρεχεις(πιο μετα)!;)

Αν επιτρεπεται πιο μοντελο της dell αναφερεται και στα ποσα ευρουλακια?

Δημοσ.

Καλυτερα να εχεις,παρα να τρεχεις(πιο μετα)!;)

αν δεν ασχολεισαι ομως,λιγη σημασια εχει.

παιρνεις μια κονσολα και τελειωσες. :P

Δημοσ.

αν δεν ασχολεισαι ομως,λιγη σημασια εχει.

παιρνεις μια κονσολα και τελειωσες. :P

Ηρθες στα λογια μου τωρα!

Αν παρει τωρα ενα λαπτοπ που να εχει τα "προσοντα"με λιγα ευρο παραπανω ή τα ιδια,ακριβος,οταν θα θελησει να παιξει ενα παιχνιδακι,δε θα χρειαστει να δωσει 300+ για κονσολα!

Δημοσ.

και εγω δεν ενδιαφερομουν για παιχνιδια οταν πηρα το πρωτο μου λαπτοπ.

Οταν ομως ποροθηκα μια φορα κι εγω,να παιξω με κατι φιλαρακια ενα παιχνιδι,πηρα μια πικρα(που ηταν ολη δικη μου)απο την ενσωματομενη nvidia 7150m!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...