lefterisp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ψάχνω για ένα αξιόπιστο online cdkey store. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Το gamekeystore.net δυστυχώς δεν δέχεται πιστωτική ή paypal.
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λεφτέρη πρωτίστως δεν εχω να σου προτείνω να site, αλλα το GameKeyStore.Net το θεωρείς αξιόπιστο; Το εχεις δοκιμάσει στο παρελθόν; Κοίταξα το site απο περιέργεια και βρήκα πολλά που δεν μου άρεσαν. Προσοχή που δινεις τα πολύτιμα χρήματα σου
ScarletK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Από το g2play.net είχα πάρει το bad company 2 (digital copy περίπου 22-25 ευρώ). Είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με το key, αλλά μου έστειλαν δεύτερο μέσα σε δύο μέρες, και νομίζω τελικά κατέληξαν να μου κάνουν εκείνοι την ενεργοποίηση με τρίτο (προφανώς κάποια πατάτα είχαν κάνει). Άλλο site που έχει πιάσει το μάτι μου (σε fora κτλ) είναι το direct2drive.com αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
lefterisp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λεφτέρη πρωτίστως δεν εχω να σου προτείνω να site, αλλα το GameKeyStore.Net το θεωρείς αξιόπιστο; Το εχεις δοκιμάσει στο παρελθόν; Κοίταξα το site απο περιέργεια και βρήκα πολλά που δεν μου άρεσαν. Προσοχή που δινεις τα πολύτιμα χρήματα σου To gamekeystore το είδα μέσα απο το forum οταν κάποια μέλη αγοράσαν κλειδιά για το CallofDuty και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Τελικά χρησιμοποίησα το www.offgamers.com(δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τα reply
inexhale Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχω παρει και εγω και ενας φιλος μου απο g2play.net και δεν ειχαμε κανενα προβλημα οποτε μπορω να το προτινω. Ισα ισα το cd key εφτασε με email σε ενα τεταρτακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.