mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια προσπαθω να κανω ενα φορματ σε ενα Υ/Η και καμια φορα ξεκιναει κανονικα το φορματ αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει οτι δεν βρισκει τον τοπικο δισκο και αλλες φορες δεν ξεκιναει καθολου και μου λεει παλι τα ιδια ... Τι λετε να φταιει?? κανει και καποια μπιιιπ με διαφορετικους ρυθμους σαν ασθενοφορο κανει ... Τι μπορω να κανω??
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 τι λειτουργικο προσπαθεις να βαλεις. και τι προτυπο ειναι ο σκληρος που αναφερεσαι. SATA ή SATAII ή IDE? επισης το cd εγκαταστασης ειναι καινούργιο ή μηπως ειναι γρατζουνισμενο?
mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι karmen το ιδιο ειναι ο δισκος ειναι SATA το cd ειναι καθαρο
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και αφού είναι ίδιο το νέο θέμα εδώ τι το άνοιξες;
mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Vista θα του περασω οτι ειχε μεσα το pc μου
mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι το σκατο pc μου τρωει φλασιες μια κανει αλλα μια αλλα :/
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία έχεις νεύρα με το pc δε διαφωνώ, αλλά το pc δε φταίει, που εσύ δεν απαντάς στο άλλο θέμα και ανοίγεις άλλο εδώ
mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Sorry θες να το διαγραψω και να συνεχισουμε στο αλλο?
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τι θέλω είναι το θέμα ή τι σε εξυπηρετεί; Απλά έχει αρχίσει μία συζήτηση εκεί και εδώ θα σε ρωτήσουν τα παιδιά παρόμοια πράγματα μέχρι να μπούνε στο νόημα.
mary_xd_1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα εβαλα το pc μου να κανει φορματ και μου εβγαλε ενα πινακακι "η εγκατσταση ακυρωθηκε η αλλαγες που εγιναν στον υπολογιστη σας κατα την διεργασια της εγκαταστασης δεν θα αποθηκευτουν κ ενα προηδοπειτικο που λεει τα windows δεν ηταν δυνατο να εφαρμοσουν τις ανεπιτηρητες ρυ8μησεις κατα την φαση ρυ8μηση παραμετρων (null)" Τι ειναι αυτο ?
cosmos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 mary.....έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας ομαδικώς.Διάλεξε ΕΝΑ θέμα και εκεί μέσα ανέλυσε τί προβλήματα έχεις και τί κάνεις.Και αυτά που σου προτείνουν να ενημερώνεις αν τα κανες ή αν δεν ξέρεις να τα κάνεις.Επίσης δεν λύνονται όλα τα προβλήματα μέσω pc .....ας κάνουν και λίγο δουλίτσα και οι μάστορες
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός του ο,τι η παρούσα ενότητα (Software) είναι παντελώς άσχετη με τη φύση του προβλήματος, βλέπω ότι έχει ανοιχτεί και άλλο θέμα για το ίδιο πρόβλημα. Μεγάλα «φάουλ» και τα 2. Η συνέχεια στο άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.