Προς το περιεχόμενο

Δεν μου βρισκει τον δισκο απο τα BIOS

mary_xd_1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να κανω ενα φορματ σε ενα Υ/Η και καμια φορα ξεκιναει κανονικα το φορματ αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει οτι δεν βρισκει τον τοπικο δισκο και αλλες φορες δεν ξεκιναει καθολου και μου λεει παλι τα ιδια ... Τι λετε να φταιει?? κανει και καποια μπιιιπ με διαφορετικους ρυθμους σαν ασθενοφορο κανει :D ... Τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

τι λειτουργικο προσπαθεις να βαλεις. και τι προτυπο ειναι ο σκληρος που αναφερεσαι. SATA ή SATAII ή IDE? επισης το cd εγκαταστασης ειναι καινούργιο ή μηπως ειναι γρατζουνισμενο?

Δημοσ.

Ωραία έχεις νεύρα με το pc δε διαφωνώ, αλλά το pc δε φταίει, που εσύ δεν απαντάς στο άλλο θέμα και ανοίγεις άλλο εδώ <_<

Δημοσ.

Εγώ τι θέλω είναι το θέμα ή τι σε εξυπηρετεί; Απλά έχει αρχίσει μία συζήτηση εκεί και εδώ θα σε ρωτήσουν τα παιδιά παρόμοια πράγματα μέχρι να μπούνε στο νόημα.

Δημοσ.

Τωρα εβαλα το pc μου να κανει φορματ και μου εβγαλε ενα πινακακι "η εγκατσταση ακυρωθηκε η αλλαγες που εγιναν στον υπολογιστη σας κατα την διεργασια της εγκαταστασης δεν θα αποθηκευτουν κ ενα προηδοπειτικο που λεει τα windows δεν ηταν δυνατο να εφαρμοσουν τις ανεπιτηρητες ρυ8μησεις κατα την φαση ρυ8μηση παραμετρων (null)" Τι ειναι αυτο ? :D

Δημοσ.

mary.....έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας ομαδικώς.Διάλεξε ΕΝΑ θέμα και εκεί μέσα ανέλυσε τί προβλήματα έχεις και τί κάνεις.Και αυτά που σου προτείνουν να ενημερώνεις αν τα κανες ή αν δεν ξέρεις να τα κάνεις.Επίσης δεν λύνονται όλα τα προβλήματα μέσω pc .....ας κάνουν και λίγο δουλίτσα και οι μάστορες :D

Δημοσ.

Εκτός του ο,τι η παρούσα ενότητα (Software) είναι παντελώς άσχετη με τη φύση του προβλήματος, βλέπω ότι έχει ανοιχτεί και άλλο θέμα για το ίδιο πρόβλημα. Μεγάλα «φάουλ» και τα 2. Η συνέχεια στο άλλο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...