Προς το περιεχόμενο

600e PC Συνθεση

Rimotomos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνθεση τον εξης υπολογιστη μεσω e-shop.

pceshop.jpg

Εχετε να προτινετε κατι καλυτερο,Ειτε απο VisionStudio Ειτε απο ehop?

To Μεγιστο που μπορω να δωσω ειναι 600e

Δημοσ.

rimotomos ο επεξεργαστης που διαλεξες ειναι το μεγαλυτερο fail ολων των εποχων...

μου σηκωθηκε η τριχα... value for money αυτοκτονικο!!!

τα παιδια σου εχουν δωσει εξαιρετικες συνθεσεις!

ευγε στους συμφορουμιτες!!!

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ασχετος στο θεμα συνθεσης κ πραγματικα σας ευχαριστω που με βοηθατε.

βασικα ο πατερας μου ανελαβε εφοσον αποφασισε να μου διαθεσει τα χρηματα,να παει σε ενα φιλο του που >ξερει< πολλα γυρω απο υπολογιστες(χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι επαγγελμα του)

Τεσπα αν καποιος θα μπορουσε να μου αιτιολογησει λιγο σε καποια πραγματα γιατι σε συμφερει ωστε να του τα μεταφερω με χαρα μεγαλη(θελω πολυ να του την πω :P ) θα ηταν ακομη μεγαλυτερη η χαρα μου

Ευχαριστω παρολα αυτα

Καιο υπολογιστης προοριζεται για χρηση gaming Και εργασιων

Δημοσ.

Και αλλη μια απορια εχω,Προτινετε απο οτι βλεπω και στις 2 συνθεσεις ΑMD και οχι Intel,Προτινετε αυστηρα σαν επεξεργαστες τους AMD?Δεν γνωριζω,παντοτε οτι υπολογιστη και να επιανα στα χερια μου Intel Ειχε πανω και για αυτο ρωταω :blink:

Δημοσ.

Ο φίλος του πρότεινε σύνθεση με κάρτα γραφικών onboard σε σύστημα που προορίζεται για gaming;

Στο budget που διαθέτεις, δε σε συμφέρει τόσο να πας σε Intel πλατφόρμα.

Δημοσ.

Και αλλη μια απορια εχω,Προτινετε απο οτι βλεπω και στις 2 συνθεσεις ΑMD και οχι Intel,Προτινετε αυστηρα σαν επεξεργαστες τους AMD?Δεν γνωριζω,παντοτε οτι υπολογιστη και να επιανα στα χερια μου Intel Ειχε πανω και για αυτο ρωταω :blink:

Ότι δουλεία κάνουν η intel επεξεργαστές κάνουν και η amd.Για να πας σε intel πρέπει να έχεις μεγάλο μπατζετ για να φτιάξεις έναν αξιόλογο υπολογιστή ενώ με την amd μπορείς να φτιάξεις με 600E έναν υπολογιστή που να έχει ίδιες επιδόσεις και μεγαλύτερες από της intel με μεγάλο μπατζετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...