gkokki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φίλοι μου καλησπέρα. Μετά την αλλαγή του φόρουμ στην νέα του εμφάνιση δεν βρίσκω την επιλογή "Τελευταίο μη διαβασμένο" που υπήρχε σε κάθε θέμα που άνοιγε κάποιος φίλος και που σε πήγαινε κατ' ευθείαν στην τελευταία απάντηση που δεν είχες διαβάσει. Υπάρχει κάπου και δεν την βλέπω η δεν υπάρχει πλέον αυτή η ευκολία ? Να 'στε όλοι καλά.
Evilsmile Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 χμμμ εχω την εντυπωση οτι βρισκεσαι σε λαθος κατηγορια
gkokki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 χμμμ εχω την εντυπωση οτι βρισκεσαι σε λαθος κατηγορια Sorry αλλά δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία πρέπει να ρωτήσω ούτε και πως μπορώ να μεταφέρω το ερώτημά μου. Έχεις κάτι να προτείνεις ? Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δίπλα από τον τίτλο του κάθε unread topic υπάρχει ένα πορτοκαλί κουμπάκι, αυτό ανοίγει το topic και σε πάει αυτόματα στο πρώτο αδιάβαστο post... σε μερικά topics δεν λειτουργεί όμως, υπομονή θα φτιαχτεί...
gkokki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δίπλα από τον τίτλο του κάθε unread topic υπάρχει ένα πορτοκαλί κουμπάκι, αυτό ανοίγει το topic και σε πάει αυτόματα στο πρώτο αδιάβαστο post... σε μερικά topics δεν λειτουργεί όμως, υπομονή θα φτιαχτεί... Να 'σαι καλά φίλε μου. Όλα ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.