Προς το περιεχόμενο

Αναζητησης παιχνιδιου Action, Adventure!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως αναφερει ο τιτλος,ξαχνω καποια Action, Adventure παιχνιδια,αλλα να μπορουν να παιξουν 2παικτες απο το ιδιο pc!

Στο ψαξιμο που εκανα,δεν ηταν τοσο ξεκαθαρο σε μερικα παιχνιδια αν μπορεις να παιξει με καποιον αλλο απο το ιδιο pc!

Ευχαριστω εκ των προτερων!:-)

Δημοσ.

Marvel Unltimate Alliance

Xmen Legends

Worms ίσως

Τα Heroes of Might and Magic

Το Civilization 4 επίσης.

Από δωρεάν

wesnothνομίζω υποστηρίζει τέτοιο mode.

URQUAN

Αν ψάχνεις δωρεάν κοίτα γενικά εδω δεν τα έχω ψάξει για να ξέρω αν πληρούν τις ανάγκες σου όμως.

Δημοσ.

Ολα τα Lego.

Ακριβώς. Lego Star Wars οτιδήποτε και οπωσδήποτε, Lego Batman και Lego Indiana Jones σε δεύτερη μοίρα. Το Worms επίσης είναι εξαιρετική επιλογή αλλά δεν είναι action adventure. Από Platform το κλασσικότατο Jazz Jackrabbit 2 αλλά ίσως σε ταλαιπωρήσει λίγο λόγω ηλικίας στο να το τρέξεις - τίποτα τρομερό πάντως.

Από εκεί και πέρα, πας σε emulatos που οι επιλογές είναι άπειρες.

Δημοσ.

Eνα παιχνιδι ακομη που υπολογιζω οτι μπορου να παιξουν 2μαζι ειναι και το Lord of the Rings - The Return of the King,ακομη να το δοκιμασω!

Το X-men Legends 2 φενεται αρκετα ενδιαφερον;)

Και ψαχνω κατι σ'αυτο το στιλ και οσο γινεται πιο νεα παιχνιδια!

Τα Worms φυσικα,εχουν αρκετη πλακα και μ'αρεσουν,αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω.

Για τα lego δε ξερω τι ειναι,ασε να τα κοιταξω να δω τι παιζει!:-)

Δημοσ.

Αυτο το search ισως βοηθησει: Co-Optimus, απο νεα παιχνιδια θα προτεινα το Lara Croft & The Guardian of Light, αν και παρατηρησα οτι με καποια χειριστηρια δεν αναγνωριζει ορισμενα κουμπια(με το Χ360 controller παντως δεν παρουσιασε προβλημα).

*Σε περιπτωση που θες split-screen(μοιρασμενη οθονη) αντι couch co-op(κοινη οθονη), δες αυτο.

Δημοσ.

Αυτο το search ισως βοηθησει: Co-Optimus, απο νεα παιχνιδια θα προτεινα το Lara Croft & The Guardian of Light, αν και παρατηρησα οτι με καποια χειριστηρια δεν αναγνωριζει ορισμενα κουμπια(με το Χ360 controller παντως δεν παρουσιασε προβλημα).

*Σε περιπτωση που θες split-screen(μοιρασμενη οθονη) αντι couch co-op(κοινη οθονη), δες αυτο.

Πολυ ενδιαφερων το co-op!

Еυχαριστω!!!

Θα κανω ενα γερο ψαξιμο,γαι να δω τι μου κανει!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...