mynam3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν ειμαι απο πανω, κλεινει μονο του μετα απο 1-2 ωρες. Το θεμα ειναι οτι το αφηνω να κατεβαζει, παιρνει κανονικα αερα για να μην ζεσταθει και απλα το αφηνω. Ελα ομως που κλεινει. Πως θα το κανω να μην κλεινει ? Απο Πινακα Ελεγχου -> Επιλογες Παροχης Eνεργειας Εχει 2 επιλογες, Fujitsu Ecosettings η πρωτη και Εξοικονομηση ενεργειας η δευτερη . Επιλεγμενο ειναι το πρωτο, οταν πατησω Αλλαγη ρυθμισεων και στην μπαταρια αλλα και στην πριζα ειναι ολα στο ποτε. Το laptop ειναι το fujitsu siemens pi 3660 αν αυτο βοηθαει
stivi1981 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αερα παιρνει....μηπως ομως ζεστενετε πολυ λογω του οτι μπορει να εχει πιασει χνουδι η ψυκτρα του συστηματος ψυξης? το εχεις καθαρισει ποτε εσωτερικα? ποσο καιρο το χεις?
AnatoliGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν ειμαι απο πανω, κλεινει μονο του μετα απο 1-2 ωρες. Το θεμα ειναι οτι το αφηνω να κατεβαζει, παιρνει κανονικα αερα για να μην ζεσταθει και απλα το αφηνω. Ελα ομως που κλεινει. Πως θα το κανω να μην κλεινει ? Απο Πινακα Ελεγχου -> Επιλογες Παροχης Eνεργειας Εχει 2 επιλογες, Fujitsu Ecosettings η πρωτη και Εξοικονομηση ενεργειας η δευτερη . Επιλεγμενο ειναι το πρωτο, οταν πατησω Αλλαγη ρυθμισεων και στην μπαταρια αλλα και στην πριζα ειναι ολα στο ποτε. Το laptop ειναι το fujitsu siemens pi 3660 αν αυτο βοηθαει αν κλεινει ξαφνικα τοτε πρεπει να ειναι υπερθερμανση.κατεβασε το speedfan κ δες τις θερμοκρασιες.αν δεις πανω απο 80c τοτε το ανοιγεις κ ξεσκονιζεις κ αν μπορεις αλλαξε την παστα.μπορεις να παρεις κ βαση με ανεμηστερακια,κατι ειναι κ αυτο.
mynam3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καθαρο ειναι, το ειχα φυσηξει προσφατα παιδια. Εδω και μιση ωρα ανοιχτο, ενω τρεχει mozilla με 4 tabs-football manager 2011 και msn, γραφει: GPU:48C HD0:48C TEMP1:45C CORE0:43C CORE1:40C Εγω φυσιολογικες τις βλεπω
AnatoliGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καθαρο ειναι, το ειχα φυσηξει προσφατα παιδια. Εδω και μιση ωρα ανοιχτο, ενω τρεχει mozilla με 4 tabs-football manager 2011 και msn, γραφει: GPU:48C HD0:48C TEMP1:45C CORE0:43C CORE1:40C Εγω φυσιολογικες τις βλεπω να ειχα τετοιες θερμ. κ εγω.αρα κατι αλλο ειναι.τι αραγε?τοχεις στην πριζα οταν κλεινει?(μηπως,λεω μηπως κλεινει απο μπαταρια????
TheELF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν ειμαι απο πανω, κλεινει μονο του μετα απο 1-2 ωρες. Το θεμα ειναι οτι το αφηνω να κατεβαζει, παιρνει κανονικα αερα για να μην ζεσταθει και απλα το αφηνω. Ελα ομως που κλεινει. Πως θα το κανω να μην κλεινει ? Απο Πινακα Ελεγχου -> Επιλογες Παροχης Eνεργειας Εχει 2 επιλογες, Fujitsu Ecosettings η πρωτη και Εξοικονομηση ενεργειας η δευτερη . Επιλεγμενο ειναι το πρωτο, οταν πατησω Αλλαγη ρυθμισεων και στην μπαταρια αλλα και στην πριζα ειναι ολα στο ποτε. Το laptop ειναι το fujitsu siemens pi 3660 αν αυτο βοηθαει Μπες σε όποια από της δύο θες να δουλεύεις και άλλαξε της ρυθμίσεις,όχι στης απλές αλλά εκεί που λέει για προχωρημένους(έχει κουμπί κάπου αναλόγως ποιο λειτουργικό έχεις) έτσι ώστε να μην σβήνει ποτέ τίποτα, κάπου θα λέει να σβήνει ή να μπαίνει σε αδράνεια μετά από πόσα λεπτά,ή αναλόγως τα γούστα σου ή οθόνη π.χ. ας σβήνει μετά από λίγο.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μπες σε όποια από της δύο θες να δουλεύεις και άλλαξε της ρυθμίσεις,όχι στης απλές αλλά εκεί που λέει για προχωρημένους(έχει κουμπί κάπου αναλόγως ποιο λειτουργικό έχεις) έτσι ώστε να μην σβήνει ποτέ τίποτα, κάπου θα λέει να σβήνει ή να μπαίνει σε αδράνεια μετά από πόσα λεπτά,ή αναλόγως τα γούστα σου ή οθόνη π.χ. ας σβήνει μετά από λίγο. πολλες διαφορετικες εκδοσεις των windows οταν δεν κανεις κατι,αυτα μπαινουν στην αδρανοποιηση-αναστολη λειτουργιας. αυτο το καταλαβαινεις καθως οταν το βλεπεις εσυ σαν να εχει κλεισει,πατα το space και θα ανοιξει απο εκει που ειχες μεινει. βεβαια οταν τρεχεις καποια προγραμματα(βλεπε mtorrent) πολλες φορες απλα κλεινει η οθονη αλλα συνεχιζει και δουλευει κανονικα το λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.