jumper_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εχω δυο hdd στο desktop μου αλλα τον δευτερο μετα το φορματ δε μου τον δειχνει..απο την διαχειριση συσκευων τον βλεπει αλλα μεχρι εκει..καμια ιδεα..?
rafail1994 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Στην διαχείριση συσκευών μήπως είναι σε ερωτηματικό;
jumper_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Στην διαχείριση συσκευών μήπως είναι σε ερωτηματικό; οχι..κανενα ερωτηματικο..
rafail1994 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να τον αποσυνδέσεις και να τον ξανά συνδέσεις.Στο bios τον βλέπει;
jumper_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να τον αποσυνδέσεις και να τον ξανά συνδέσεις.Στο bios τον βλέπει; το εκανα..και στο bios τον βλεπει..αλλα τιποτα..
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Στο bios τον βλέπει; Δε γίνεται να τον βλέπει στη διαχείριση και όχι στο BIOS. Άμα δεν πιάσει αυτό που λέει ο phanisecam (που μάλλον θα πιάσει), δες αν τυχόν τον αναφέρει ως δυναμικό (η διαχείριση δίσκων)
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Άμα δεν πιάσει αυτό που λέει ο phanisecam (που μάλλον θα πιάσει)... OFFTopic: Aν μη τι άλλο πρέπει να αναγνωρίσουμε την ευρηματικότητά σου!
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Secam είναι καλύτερο πάντως ...υπήρχε και σχετικό αστειάκι σε Iznogood, στο οποίο ένας αντιπρόσωπος συστημάτων Secam που είχε αφιχθεί στο χαλιφάτο, πρότεινε στον Μεγάλο Βεζίρη την αλλαγή "προς το καλύτερό τους σύστημα", ο Ιznogood ψήθηκε αρκετά, κι όταν λίγο μετά του φέρανε έναν κλέφτη για να ορίσει την παραδειγματική του τιμωρία, αυτός διατάζει "...ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ,,,,,,ή μάλλον,,, ΣΕΚΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.