Προς το περιεχόμενο

από 24" σε 23"

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες ή αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο την άποψή του...

Το σενάριο είναι το εξής.Αυτή τη στιγμή έχω ένα monitor Samsung 2493 (24") το οποίο θα το πάω στη δουλειά (γιατί δημιουργήθηκε μία έλλειψη).Άρα στο σπίτι σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με ένα 23αρι (μάλλον της Dell το γνωστό πλέον 2311).Αφού λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα , αξίζει η αλλαγή; Θα φανεί αισθητή (ενοχλητική) η διαφορά (1200 σε 1080) ;Ο λόγος που σκέφτομαι για το Dell είναι ότι ήθελα κάτι καλύτερο σε panel και αναλογικά των χρημάτων αξίζει πιστεύω σε σχέση με την 24 αρα αδερφή της (αν και το 27αρι ζαχάρωνα αλλά πάμε ψηλά στα χρήματα).Με ιδιαίτερο gaming δεν ασχολούμαι (εκτός από flight simulators)...ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αν δουλεύεις με πολλά παράθυρα σαν την αφεντιά μου το 1200->1080 δεν θα είναι ευχάριστο. Ακούγεται μικρή διαφορά αλλά πίστεψέ με δεν είναι και τόσο μικρή... :(

Δημοσ.

δουλέυω πολλά παράθυρα (συνήθεια πλεον) και ίσως έχεις δίκαιο.

ψάχνοντας έπεσα πάνω στην HP ZR24w (24").Επειδή είναι οικονιμική για IPS , γνωρίζει κανείς αν αξίζει; Link

Δημοσ.

Απ οτι λενε τα παιδια εδω μεσα χρειαζεται καλιμπραρισμα σωστο και απ οτι βλεπω και

στη δικια μου ΗΡ πρεπει να εχουν δικιο.

Η αληθεια ειναι οτι το x1200 δυσκολα το ξεσυνηθιζεις :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάντως το συνήθησα μια χαρά. από Samsung 245B πήγα στην Dell 2311 και δεν με πείραξε καθόλου. Πλέον συνήθησα στο 1080 ;) Αλλωστε η διαφορά στα χρώματα πλέον κατά την γνώμη μου , άξιζε να θυσιάσω 1 ιντσα στο πάνελ ;)

Δημοσ.

έχεις δίκαιο φίλε phansipal ....γι αυτό εξ αρχής σκέφτηκα την dell κι ας χάσω σε ανάλυση (κι επιφάνεια)

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς 4:3, άρα και 1024 pixels κάθετης ανάλυσης.

Το ύψος δεν έχει σημασία κατ' εμέ, αλλά η ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς, στην αρχή θα σου φαίνεται κοντή λόγω του 16:9.

Δημοσ.

Αυτό είναι αλήθεια.

Ακόμα και σε 4:3 να γυρίσω (με το ζόρι ας πούμε), ενώ στην αρχή θα μου 'ρχεται να ξεράσω (:Ρ), μετά από καιρό και με την προϋπόθεση ότι δε θα δουλέψω με άλλη οθόνη, θα συνηθίσω πάλι το συγκεκριμένο aspect ratio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...