Προς το περιεχόμενο

Νανοτεχνολογία και άμεσες εφαρμογές

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ, ίσως ο τίτλος να είναι λίγο παραπλανητικός γιατί δε θέλω να μιλήσω γενικά για τη νανοτεχνολογία αλλά για ένα προϊόν που είδα στην τηλεόραση και υπόσχοταν... παπάδες στον τομέα της καθαριότητας. Εδώ: www.percenta.gr κι εδώ: www.nanoshopping.gr

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και κάνει πράγματι αυτά που υπόσχεται.

Δημοσ.

Βρήκα και αυτό το site: www.icover.gr (το αναφέρω για να μη πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση σε συγκεκριμένη εταιρεία).

@Μαραντόνα: Εσύ με κυνηγάς ορέ; Τι δουλειά έχεις εδώ; Νόμιζα ότι το σπίτι σου είναι μόνο ο κινηματογράφος, δεν ήξερα ότι σ' αφήνουν να παίζεις στην αυλή :P

Δημοσ.

Ψαχνω topics σου σε ολο το φορουμ για να σπαμμαρω. Ισχυει οτι με την νανοτεχνολογια θα μπορω να φοραω στολη που θα με κανει αορατο;

Δημοσ.

Στολή;;ίσως η πρώτες απόπειρες,σκοπός μας είναι με την νανοτεχνολογία να μπορούμε να επηρεάσουμε τα κύτταρα του σώματός μας με τέτοιο τρόπο ώστε η στολή να μην είναι απαραίτητη. :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε μαραντόνα, μη μου χαλάς το τόπικ, παρασύρεις κι άλλους!

Σοβαρά παίδες, κανένας δεν έχει χρησιμοποιήσει τέτοιο προιον;

Δημοσ.

Ψαχνω topics σου σε ολο το φορουμ για να σπαμμαρω. Ισχυει οτι με την νανοτεχνολογια θα μπορω να φοραω στολη που θα με κανει αορατο;

Βασικά δεν ξέρω αν το είπες για πλάκα ή το εννοείς αλλά όντως γίνονται προσπάθειες για να κάνουν το φώς να περάσει γύρο από ένα αντικείμενο και έτσι να ξεγελάσει το ανθρώπινο μάτι και να είναι σαν αόρατο, αλλά τελευταία φορά που είχα διαβάσει γι αυτό το θέμα, το πρόβλημα ήταν ότι η "τρέχουσα" τεχνολογία δεν επέτρεπε την κατασκευή τόσο μικροσκοπικών λεπτομεριών στα υλικά και έτσι ακόμη γίνονταν αντιληπτά από το ανθρώπινο μάτι.

Δημοσ.

ΟΚ, ίσως ο τίτλος να είναι λίγο παραπλανητικός γιατί δε θέλω να μιλήσω γενικά για τη νανοτεχνολογία αλλά για ένα προϊόν που είδα στην τηλεόραση και υπόσχοταν... παπάδες στον τομέα της καθαριότητας. Εδώ: www.percenta.gr κι εδώ: www.nanoshopping.gr

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και κάνει πράγματι αυτά που υπόσχεται.

τιθ θέλεις ποιο συγκεκρημένα ,πχ υπάρχουν σπρει που <<σφραγίζουν>> τα κενά μεταξύ των κενών στα υλικά ώστε να μην περνάει νερό και όντως δουλεύουν , τωρα για το ζήτημα πχ με το κλιματιστικο δεν το εχω ψάξει

(όσο για τα άλλα γενικά η ναναοτεχνολία θα έχει μεγάλυ απήχηση στην ιατριή (όπως στην εξώντωση όγκων κτλ)

Δημοσ.

Sites Που διαφημίζουν βραχιόλια που κάνουν αυτό:

Τα Υγιεινά / Αθλητικά προϊόντα Ampli5 έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την απόδοση του σώματός σας με την εξισορρόπηση του φυσικού ενεργειακού σας πεδίου και με την αποκατάσταση των φυσικών σας εσωτερικών συχνοτήτων.

Η Ampli5 τεχνολογία περιέχεται σε ιδιόκτητο κράμα που περιλαμβάνει κάθε προϊόν Ampli5. Αφού κάθε κύτταρο στο σώμα μας είναι ηλεκτρομαγνητικό, το Ampli5 είναι κατασκευασμένο για να διορθώσει και να αποκαταστήσει την ισορροπία του φυσικού ενεργειακού πεδίου του σωματός σας έτσι ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις του οργανισμού σας *.

Δεν θα τα ξανακοίταζα. <_<

Δημοσ.

Όλα τα προιόντα για αυτοκίνητο που υπόσχονται "νανοτεχνολογία" δεν είναι τίποτε άλλο από σιλικονούχα σπρέι με φαντεζί όνομα. Μπες στο ebay και ψάξε προιόντα Made in Usa για αυτοκίνητο για τις δουλειές που θέλεις να κάνεις. Θα πάθεις πλάκα κ από τις τιμές κ από τη γκάμα. Αλλά θα πάθεις περισσότερη πλάκα όταν δεις τι δουλειά κάνουν, χωρίς την υποτιθέμενη νανοτεχνολογία. Άλλη μια ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ στην ελλάδα όπως το Εconomizer και τα μαγνητάκια που μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να κάνουν 100% καλύτερο τον κινητήρα. :angry:

Δημοσ.

Από την αρχή ρώτησα για γνώμες από άτομα που το έχουν δοκιμάσει. Δε βλέπω κανέναν και παραξενεύομαι...

Τα προιόντα αυτά ΔΕΝ είναι σιλικονούχα, δεν έχουν καμία σχέση με ενεργειακά πεδία (τι άκυρο ποστ ήταν αυτό... :unsure: ) ούτε τα θέλω για το αμάξι αλλά για το σπίτι, κυρίως επειδή είδα ότι το νερό στα πλακάκια φεύγει κατευθείαν και δεν αφήνει άλατα, οπότε θα γλιτώσει η γυναίκα μου από το τρίψιμο ;)

Δημοσ.

Με nanobots δηλαδη... το καθαριστικο των 40 ευρω...

Δεν θα καθαριζανε την ζημια με το πετρελαιο αλλα θα κανανε καθαριστικά για το σπιτι.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=q7ZwQlCcN-g&feature=related

δεν μου φαινετε να ειναι ιδιοτητα σιλικονης..

Όλα τα προιόντα για αυτοκίνητο

Να διευκρινήσω ότι "όλα" εννοώ τις απάτες που κυκλοφορούν ελλάδα. Δε ξέρω έξω τι γίνεται ακόμη κ δε με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς είμαστε στο φάσμα σοβαρών απαγορεύσεων για προιόντα νανοτεχνολογίας, γιατί προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλο όταν δεν διαχειρίζονται σωστά: http://www.azom.com/news.asp?newsID=7676

Κατι παρόμοιο με την απαγόρευση του αμιάντου εξαιτίας των ινών του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...