zeys13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σας. Στην δουλεία μου έχουμε έναν υπολογιστή (Xp profesional) ο οποίος χρησιμοποιείται για προβολές , έχει συνδεδεμένο επάνω του ένα projector μέσω s-video και μια οθόνη μέσω vga,ρυθμισμένα να δείχνουν και τα δύο την επιφάνεια εργασίας και όχι να είναι προέκταση η μία στη άλλη. Δυστυχώς όμως περνάνε πολλά χέρια από επάνω του με αποτέλεσμα να πειράζουν τις ρυθμίσεις και μία να δείχνει μόνο η οθόνη, είτε μόνο ο projector είτε να είναι προέκταση η μία οθόνη στην άλλη κτλ και με πρήζουν να πηγαίνω να τα ξαναρυθμίζω συνέχεια. Εννοείτε ότι είμαι ο διαχειριστής και οι υπόλοιποι χρήστες μπαίνουν σαν απλοί χρήστες. Οπότε για να λύσω το πρόβλημα αποφάσισα να κόψω τις επιλογές της οθόνης από τον πίνακα ελέγχου, και τις ιδιότητες μέσω του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού μέσω του group policy. Το πρόβλημα μου είναι ότι κόβει τις επιλογές και σε εμένα (διαχειριστής) ενώ εγώ θέλω να μου εμφανίζονται. Που κάνω το λάθος;;;; Μάλλον το έβαλα σε λάθος section.Αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει στα windows. Ευχαριστώ πολύ
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τις αλλαγες που τις κανεις? στο user conf. ή στο computer conf.?
zeys13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Μπαίνω μέσω της έναρξης και γράφω gpedit.msc μου ανοίγει μια καρτέλα που στο αριστερό μέρος έχει τίτλο < πολιτική τοπικός υπολογιστής>, και έχει 2 βασικές επιλογές για ανάπτυξη α. ρυθμίσεις υπολογιστή και β. ρυθμίσεις χρήστη. Εγώ επιλέγω τις ρυθμίσεις χρήστη έπειτα πίνακα ελέγχου, οθόνες,κτλ και εκεί κάνω τις επιλογές. (Βασικά στα έγραψα αυτά γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.....)
_Anonymous_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σωστα τις κανεις στις ρυθμισεις χρηστη, αλλα εσυ θα μπαινεις σαν administrator. Σιγουρα μπαινεις σαν administrator? Αλλο desktop απο αυτο που βλεπει ο χρηστης?
alqui Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σας. Στην δουλεία μου έχουμε έναν υπολογιστή (Xp profesional) ο οποίος χρησιμοποιείται για προβολές , έχει συνδεδεμένο επάνω του ένα projector μέσω s-video και μια οθόνη μέσω vga,ρυθμισμένα να δείχνουν και τα δύο την επιφάνεια εργασίας και όχι να είναι προέκταση η μία στη άλλη. Δυστυχώς όμως περνάνε πολλά χέρια από επάνω του με αποτέλεσμα να πειράζουν τις ρυθμίσεις και μία να δείχνει μόνο η οθόνη, είτε μόνο ο projector είτε να είναι προέκταση η μία οθόνη στην άλλη κτλ και με πρήζουν να πηγαίνω να τα ξαναρυθμίζω συνέχεια. Εννοείτε ότι είμαι ο διαχειριστής και οι υπόλοιποι χρήστες μπαίνουν σαν απλοί χρήστες. Οπότε για να λύσω το πρόβλημα αποφάσισα να κόψω τις επιλογές της οθόνης από τον πίνακα ελέγχου, και τις ιδιότητες μέσω του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού μέσω του group policy. Το πρόβλημα μου είναι ότι κόβει τις επιλογές και σε εμένα (διαχειριστής) ενώ εγώ θέλω να μου εμφανίζονται. Που κάνω το λάθος;;;; Μάλλον το έβαλα σε λάθος section.Αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει στα windows. Ευχαριστώ πολύ δες εδω http://support.microsoft.com/?kbid=293655
zeys13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Anonymous σίγουρα μπαίνω σαν administrator αφου με αφήνει και κάνω τις αλλαγές. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το άλλο desktop. alqui ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μου κάνει. ( το περίμενα ποιό εύκολο πάντως....)
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο που σου εδωσε ο φιλος alqui ειναι αυτο που σου λεω και εγω. Μηπως ειχες κολλησει κανα malware και σου προεκυψε αυτο? Πολλα malwares ειναι υπευθυνα για την κακη διαχειριση της πολιτικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.