Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για νέα σύνδεση ADSL (CONNEX)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα Netone.

Τώρα απ'ότι με ενημερώσαν η γραμμή έχει αποδεσμευτεί και θέλω να κάνω νέα

Επειδή όμως θέλω να έχω τηλέφωνο στις γιορτές , σκέφτηκα να κάνω προς το παρόν ΟΤΕ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Σκέφτομαι να πάρω internet + Ομιλία στα 2Mbps με 180 λεπτά αστικές υπεραστικές

Επειδή όμως δεν έχω γραμμή ΟΤΕ , θα πρέπει να κάνω ...

Το συνολικό πάγιο που θα πληρώνω κάθε μήνα θα είναι μόνο τα 34,50 ευρώ του connex η και τα 15 ευρώ του παγίου της PSTN γραμμής ???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα Netone.

Τώρα απ'ότι με ενημερώσαν η γραμμή έχει αποδεσμευτεί και θέλω να κάνω νέα

Επειδή όμως θέλω να έχω τηλέφωνο στις γιορτές , σκέφτηκα να κάνω προς το παρόν ΟΤΕ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Σκέφτομαι να πάρω internet + Ομιλία στα 2Mbps με 180 λεπτά αστικές υπεραστικές

Επειδή όμως δεν έχω γραμμή ΟΤΕ , θα πρέπει να κάνω ...

Το συνολικό πάγιο που θα πληρώνω κάθε μήνα θα είναι μόνο τα 34,50 ευρώ του connex η και τα 15 ευρώ του παγίου της PSTN γραμμής ???

Ευχαριστώ

Το CONNEX τιμολογεί τα προϊόντα του ξεχωριστά από το λογαριασμό του ΟΤΕ. Από ότι γράφεις νομίζω ότι στο σύνολο είναι 34,5€ συν το πάγιο. Θα σου πρότεινα να στραφείς σε άλλες ολοκληρωμένες λύσεις καθώς σου προσφέρουν περισσότερα με λιγότερα χρήματα. Μέχρι να έρθει πάρε από μία εταιρία τα 3G πακέτα προπληρωμένου Internet.

Αν θες να μας δώσεις και τους συνδέσμους που βρήκες αυτά τα προϊόντα, ώστε να σιγουρευτούμε.

Δημοσ.

Το πακέτο που γνωρίζω είναι 34,50€ αλλά για τη μεταφορά θες άλλα 31€. Το παγιο νομίζω ότι περιλαμβάνεται στην τιμή, αλλά δεν περιλαμβάνονται διεθνείς κλήσεις, οι οποίες είναι έξτρα πάγιο.

Δεδομένου ότι είναι μόνο 2ΜΒ, πιστεύω ότι είναι αρκετά ακριβό. Καλύτερα πήγαινε σε κάποιο εναλλακτικό και παρε κάποιο καρτοιντερνετ μέχρι να έρθει παρά να μείνεις με τα 2ΜΒ και τα λίγα τηλέφωνα για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Τα πακέτα "Conn-x Internet + Ομιλία" είναι ολοκληρωμένα πακέτα και δεν έχουν άλλη χρέωση (όπως πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης). Αυτό που δεν περιλαμβάνουν και πολλοί θεωρούμε αυτονόητο είναι η αναγνώριση κλήσης που στοιχίζει 1,23 ευρώ το μήνα.

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

"Επέλεξε το συνδυασμό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε υπηρεσίες Internet + Ομιλίας σε μία ενιαία τελική τιμή"

anta_n, για ποια μεταφορά και 31 ευρώ μιλάς;;; Πάλι δεν διάβασες καλά το νήμα; :P

Δημοσ.

Το νήμα είναι πολύ ξεκάθαρο (το ξαναδιάβασα) :-)

Αναφέρομαι στο κόστος μεταφοράς που (νομίζω ότι) υπάρχει όταν μεταφέρεται κάποιος από γραμμή άλλου παρόχου. Αυτή τη περίπτωση δεν έχουμε εδώ; Το ψάχνω στο oteshop.gr να δω τι ισχύει, αλλά δε βρίσκω κάτι. Σιγούρεψε το όπως και να έχει, μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Δημοσ.
Αναφέρομαι στο κόστος μεταφοράς που (νομίζω ότι) υπάρχει όταν μεταφέρεται κάποιος από γραμμή άλλου παρόχου. Αυτή τη περίπτωση δεν έχουμε εδώ;

Τσου, έχουμε νέα σύνδεση σε καινούρια γραμμή.

"Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα Netone...."

Οπότε θα έχει το κόστος της νέας pstn σύνδεσης.

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι αλλαγή από γραμμή παρόχου. Τα σενάρια που ξέρω είναι:

α) Καθόλου γραμμή στο σπίτι => νέα γραμμή, νέα σύνδεση

β) Τηλέφωνο ΟΤΕ σπίτι => ίδια γραμμή, υπάρχουσα σύνδεση

γ) Τηλέφωνο/internet από άλλο πάροχο => αλλαγή παρόχου

Τα α και γ νομίζω έχουν έχουν κόστος ενεργοποίησης κοντά στα 30 - 35€

Το σενάριο που αναφέρεις νομίζω είναι το γ, οπότε έχει και κόστος. Για να είσαι σίγουρος όμως, καλύτερα πάρε και ρώτα γιατί παραμπλεχτήκαμε! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...