Προς το περιεχόμενο

Μετα το prison break ποιο;

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά τον φτάνουν για αρκετό καιρό πιστεύω :-D

Ενα μηνα ειναι ολα αυτα.... :P

7 κυκλους Ncis τους ειχα δει σε μια εβδομαδα.... Ωραιες εποχες :D :D

Δημοσ.

Όχι τίποτα άλλο, αλλα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν για να την ξεκινήσω... :P

Ενα μηνα ειναι ολα αυτα.... :P

7 κυκλους Ncis τους ειχα δει σε μια εβδομαδα.... Ωραιες εποχες :D :D

Α καλά, αν έχεις άπειρο χρόνο ίσως :-)

Δημοσ.

το PB αρχίζει ωραία και παραπαίει μέχρι τη γελοιότητα.

Από σειρές "με ανθρώπους" σπάνια έχω βρει κάποια που να κρατάει απ'την αρχή ως το τέλος ένα επίπεδο με συνέπεια προς το θεατή.

από anime έχω δει μερικές που το καταφέρνουν (π.χ. monster, gungrave, deathnote).

Μπορεί να προτείνει κάποιος σειρά που να σχεδιάστηκε εξ αρχής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και να μην επηρρεάστηκε η πλοκή της απ'την τηλεθέαση;

Δημοσ.

Πρότεινα τη σειρά που στην all time classic ψηφοφορία του Insomnia κατέκτησε την τρίτη θέση και πήρε επάξια το χάλκινο μετάλιο. Μιλάω με γεγονότα. Όχι με δηλώσεις εντυπωσιασμού και λαϊκισμούς. :P

Εγω απλως θελω να γλιτωσω το παιδι απ' το ξενερωμα. Μεχρι τον 4ο κυκλο μου αρεσε πολυ το Lost.

ΥΓ. Αν ομως δε ξενερωσε με τη συνεχεια του PB, τοτε ας το δει αφοβα κι αυτο.

Δημοσ.

"Sons of anarchy"

πολυ ωραια σειρα

ΤΟ Sons για μενα ειναι αρκετα υποτιμημενη σειρα..Την βαζω ανετα μεσα στο Τοπ5 μου..Προτινεται ανεπιφυλαχτα..

Δημοσ.

ΤΟ Sons για μενα ειναι αρκετα υποτιμημενη σειρα..Την βαζω ανετα μεσα στο Τοπ5 μου..Προτινεται ανεπιφυλαχτα..

Για πειτε λιγο υποθεση αμα ειναι καλη να την αρχισω;

Δημοσ.

Έχεις δει πολλές σειρές? Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά ρωταω. Δεν λέω, μαρέσει και εμένα, αλλα δεν το βαζα τοπ 5 (ούτε καν τοπ 15 δεν θα λεγα).

Δημοσ.

Έχεις δει πολλές σειρές? Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά ρωταω. Δεν λέω, μαρέσει και εμένα, αλλα δεν το βαζα τοπ 5 (ούτε καν τοπ 15 δεν θα λεγα).

Εχω δει:Prison break,lost,The wire,breaking bad,The shield,sopranos,true blood,Twin Peaks,Dexter,(μεχρι Season 4 περιμενω να ολοκληρωθει η 5 για να το αρχησω) ,heroes 2 Season (μετα ηταν μεγαλη @@@),αυτες μου ρχονται τωρα στο μυαλο....

και τωρα αρχισα carnivale και το the walkind dead...Βασικα θελω να αρχισω και το six feed under αλλα φοβαμαι μην μου πεσει πολυ κοινονικο..

Μιλαω παντα για σειρες που ολοκληρωσα ή ακομη παρακολουθω και οχι για καποιοες που απλα ειδα καποια επεισοδια για να δω πως παει..και ναι εξακολουθω να λεω οτι το Sons ειναι μεσα στις καλυτερες μου..Γουστα ειναι αυτα να μου πεις..

κωμωδιες δεν βαζω μιας και ειναι αλλη κατηγορια..

Δημοσ.

Εχω δει:Prison break,lost,The wire,breaking bad,The shield,sopranos,true blood,Twin Peaks,Dexter,(μεχρι Season 4 περιμενω να ολοκληρωθει η 5 για να το αρχησω) ,heroes 2 Season (μετα ηταν μεγαλη @@@),αυτες μου ρχονται τωρα στο μυαλο....

και τωρα αρχισα carnivale και το the walkind dead...Βασικα θελω να αρχισω και το six feed under αλλα φοβαμαι μην μου πεσει πολυ κοινονικο..

Μιλαω παντα για σειρες που ολοκληρωσα ή ακομη παρακολουθω και οχι για καποιοες που απλα ειδα καποια επεισοδια για να δω πως παει..και ναι εξακολουθω να λεω οτι το Sons ειναι μεσα στις καλυτερες μου..Γουστα ειναι αυτα να μου πεις..

κωμωδιες δεν βαζω μιας και ειναι αλλη κατηγορια..

Μάλιστα. Πολύ σωστό σε βρίσκω τελικά ;P Σειράρες βλέπεις/έχεις δει, και αυτό με παραξενεύει ακόμα περισσότερα το SoA αλλα τέσπα, όπως είπες γούστα είναι αυτά :-)

Έχεις δεί και την 3η σεζόν, και έχεις την ίδια άποψη? Πως και δεν σέχουμε δει στα αντίστοιχα θρέντ?

Για της κωμωδίες συμφωνώ, άλλη κατηγορία.

Δημοσ.

Χθες τελιωσα την 3η season(μιας και τα βλεπω ολα μαζι οταν ολοκληρωθουν οι αντιστοιχες season)..Kοιτα δεν ηταν σαν την δευτερη αλλα ειχε το κατι της και αυτη..

Δεν ξερω μου αρεσουν πολυ οι χαρακτηρες της..Η Ταρα να μην υπηρχε και θα ηταν ολα καλα.. :-)

Σε αντιστοιχα threads σειρων εχω παρατηρησει οτι παλι δεν αναφερεται πουθενα ως προτινομενη το sons γιαυτο τωρα που το ειδα ειπα να επεμβω και εγω..

Να βρω καπου το δικιο μου ρε αδερφε αχαχαχαχ...

Αν και σε οσους εχω προτινει το sons τους αρεσε..Αν κρατηθεις λιγο στην αρχη και δεν το παρατησεις..

Λεω να αρχησω να συμμετεχω λιγο πιο πολυ στο θεμα σειρες... :-P

Δημοσ.

Και εγω εχω δει το "Sons of anrchy" και μου αρεσε..

οι χαρακτηρες οντως ειναι πολλοι καλοι...

Εγω τωρα ετοιμαζομαι να δω το "Band of brothers"..

και μετα ελεγα να δω τo "six feed under",

απλα για το τελευταιο θα ηθελα μερικες γνωμες(για το six feed under)

Δημοσ.

απλα για το τελευταιο θα ηθελα μερικες γνωμες(για το six feed under)

Είναι must see για όποιον γουστάρει ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές. HBO εγγύηση

Και αμφιβάλω αν θα βρεις αντίθετη άποψη εδώ μέσα :P

Δημοσ.

Από σειρές "με ανθρώπους" σπάνια έχω βρει κάποια που να κρατάει απ'την αρχή ως το τέλος ένα επίπεδο με συνέπεια προς το θεατή.

από anime έχω δει μερικές που το καταφέρνουν (π.χ. monster, gungrave, deathnote).

Μπορεί να προτείνει κάποιος σειρά που να σχεδιάστηκε εξ αρχής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και να μην επηρρεάστηκε η πλοκή της απ'την τηλεθέαση;

ΝΑΙ!!

Το "Life on Mars" και η συνέχειά του "Ashes to ashes".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...