Προς το περιεχόμενο

Μη Ευθυγραμισμενοι Κοιλιακοι

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ωραίο σώμα είναι κατά 70% θέμα γονιδίων και κατά 30% γυμναστικής.

Η ισορροπία, η καλαισθησία και οι καλές αναλογίες δεν φτιάχνονται εύκολα.

μπααααα μπορεις να φτιαξεις σωμα με γυμναστικη, δεν ειναι θεμα γονιδιων δηλαδη.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα ρε σιγά το πρόβλημα, και εγώ που έχω έναν ενιαίο κοιλιακό, ποτέ δεν μου έχει πιτσικάρι (προκοίλι) καλά είμαι..;ρ

Δημοσ.

Οι σκεμπεδιακοί έχουν μεγαλύτερη χρησιμότητα , εφαρμόζονται καλύτερα στα οπίσθια της γυναίκας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ :rolleyes:

Πάντως οι κοιλιακοί φτιάχνονται σχετικά εύκολα αν στεγνώσεις στο σημείο της κοιλιάς απο την γυμναστική :)

Δημοσ.

Ε ναι , γιαυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο η αυστηρότατη διατροφή (ΟΧΙ δίαιτα) σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση. Δεν είναι απαραίτητο να χτυπιέσαι στο Γυμναστήριο. 30 λεπτά διαδρομάκι και μετά λίγο ποδήλατο σε 6 μηνάκια φτιάχνεσαι εύκολα ;)

Δημοσ.

To μοναδικό μέρος του σώματος που δε γυμνάζει το ποδήλατο είναι η κοιλιά.

Καιει λιπος της κοιλιας....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

1. Είχα την πεποίθηση, 2 έχω την εμπειρία που 3. το γρήγορο googling τις δικαιώνει, πως δεν καίει λίπος από την κοιλιά. Αλλά είναι καλή καρδιοαγγειακή άσκηση που αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού.

Δεν επιμένω όμως, θα αράξω στο μονοκοιλιακό μου. :)

Δημοσ.

Καιει λιπος της κοιλιας....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

δεν μπορεις να καψης λοιπος απο συγκεκριμενα σημεια, επειδη ετσι οπως το λες ετσι μου φενεται πως το εννοεις

κανεις την αεροβια σου και το λιπος το χανεις απο παντου λιγο λιγο

Δημοσ.

Kαλη η αθληση παιδια και η γράμμωση και η σωστή διατροφή, αλλα τα αποτελέσματα αυτα σε φυσιολογικους ανθρωπους με φυσιολογικές συνήθειες δεν ερχονται ουτε ευκολα ουτε αμεσα.

Αν και δε θελω να ξεκινησω τέτοια κουβέντα, παρατηρώ πως τα τελευταια χρόνια υπάρχει μια εξαρση ωραιοποίησης του σώματος μας με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοστος.

Οσοι ασχολουνται ενεργά με τη βαρβαρη γυμναστικη γνωριζουν,αλλα φυσικα ουδε΄ςι παραδέχεται.

Τα αναβολικα εχουν μπεί στη ζωή μας και μάλιστα πολλοι ειναι που για ενα ωραίο σώμα, καταστρέφουν τον οργανισμό τους.

Επειδή μιλώ εκ πείρας, με ΟΛΟΣΩΣΤΗ διατροφή,με ΟΛΟΣΩΣΤΗ γυμναστική με με με , φτάνεις σε ένα πολύ νορμαλ επίπεδο...Ολα τα υπολοιπα λεβελ σα τα σιξ πακ που ναι ζωγραφια απο φοτοσοπ ειναι αποτελέσματα φαρμάκων.

Εκτος φυσικα αν μιλάμε για καποιο με 4% λιπος, όπου εκει φαινονται ολοι οι μυς γραμωμένοι.

Δημοσ.

μπααααα μπορεις να φτιαξεις σωμα με γυμναστικη, δεν ειναι θεμα γονιδιων δηλαδη.

Κάποιος/α που δεν έχει καλή σωματοδομή πως θα φτιάξει καλό σώμα;

Αν υπάρχουν για παράδειγμα στενές πλάτες-μικρό στήθος-έλλειψη ύψους-ασυμμετρία.

Μπορεί καταφέρει βέβαια κάποια βελτίωση, αλλά σε μικρότερο βαθμό από άλλους και με περισσότερη δουλειά.

Δημοσ.

Για να φανουν οι κοιλιακοι θελει ποσοστο λιπους κατω απο 10%. Το 4% ειναι υπερβολικος αριθμος και αφορα μονο τους επαγγελματιες bodybuilders.

Οσο για το τοπικο χασιμο λιπους στη κοιλια, ειναι μυθος. Το λιπος χανεται απ'ολο το σωμα σιγα-σιγα. Απλα η κοιλια μαζι με τα ποδια ειναι τα δυσκολοτερα μερη, γιατι εκει βρισκεται το μεγαλυτερο μερος του λιπους, αλλα αποτελουν και το μεγαλυτερο ποσοστο του σωματος μας.

Τελος, υπαρχουν ατομα που οσο αυστηρη διατροφη και γυμναστικη να κανουν, δε μπορουν νμα εμφανισουν το 6-pack. Ειναι και θεμα γονιδιων.

Δημοσ.

Κάποιος/α που δεν έχει καλή σωματοδομή πως θα φτιάξει καλό σώμα;

Αν υπάρχουν για παράδειγμα στενές πλάτες-μικρό στήθος-έλλειψη ύψους-ασυμμετρία.

Μπορεί καταφέρει βέβαια κάποια βελτίωση, αλλά σε μικρότερο βαθμό από άλλους και με περισσότερη δουλειά.

Το αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...