3leven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια.. Ισως να ειναι ακυρη η ερωτηση για τη τρεχουσα κατηγορια αλλα εχω μια απορια οσο αφορα την γραμμωση των κοιλιακων.. Εδω και δυο χρονια περιπου "ασχολουμε" με την συσφιξη των κοιλιακων μου.. Ολα καλα , απλα οι γραμμωσεις δεν ειναι παραλληλες.. Η περιπτωση μου ειναι ακριβως σαν αυτη στην εικονα: http://www.sixpacknow.com/six_pack_abs.jpg (Σαφως και δεν εχω τοσο τουμπανο κοιλιακους αλλα η περιπτωση ειναι ιδια) Ειναι θεμα λαθος ασκησης? Η απλα ειναι στον ανθρωπο? Ευχαριστω!
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα, Χαχα, δεν εχεις τιποτα, ετσι ειναι το φυσιολογικο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Όπως είδα τον τίτλο του θρεντ, σκέφτηκα κοιλιακούς που ξεκινάνε από μπροστά, και πάνε πλάτη.
3leven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Όπως είδα τον τίτλο του θρεντ, σκέφτηκα κοιλιακούς που ξεκινάνε από μπροστά, και πάνε πλάτη. Χαχα και ραχιαιους που βγαινουν στη κοιλια! Αυτα ειναι
dimitrisak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μια χαρα εισαι...ετσι ειναι στους περισσοτερους ανθρωπους...
marantonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ασχετο, αλλα οι τουμπανο κοιλιακοι ειναι ξενερωμα.
3leven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Wtf?! Πρωτη φορα το βλεπω... Κι εγω γιαυτο ανοιξα το τοπικ
Cabir Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 φυσιολογικο ειναι σε πολλη κοσμο ειναι ετσι.. μην το σκεφτεσε οσο για το τουμπανο κοιλιακοι ειναι ξενερωμα μην το παρεις προσωπικα αλλα ας μην απαντησω
3leven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ασχετο, αλλα οι τουμπανο κοιλιακοι ειναι ξενερωμα. Κοιτα δεν θα ηθελα να ειχα τους κοιλιακους του τυπου στη φωτο αλλα κατι τετοιους ξερω γω... http://www.totalpublishers.co.uk/images/Abs.jpg Και γενικα το τουμπανο στους μυες ειναι ξενερωμα..
thes1os Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αμ εγώ που δεν ξέρω πως είναι οι δικοι μου... Στραβοί, ευθυγρμμισμένοι;; Δεν τους είδε ποτέ κανείς...
3leven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αμ εγώ που δεν ξέρω πως είναι οι δικοι μου... Στραβοί, ευθυγρμμισμένοι;; Δεν τους είδε ποτέ κανείς... Xαχα και θα μεινεις με την απορια ρε αδερφε?
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Το ωραίο σώμα είναι κατά 70% θέμα γονιδίων και κατά 30% γυμναστικής. Η ισορροπία, η καλαισθησία και οι καλές αναλογίες δεν φτιάχνονται εύκολα. αμ εγώ που δεν ξέρω πως είναι οι δικοι μου... Στραβοί, ευθυγρμμισμένοι;; Δεν τους είδε ποτέ κανείς... Ισως να τους δεις με μια ακτινογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.