jarhed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια θελω να παρω το xbox 360 και θελω να ρωτησω ποια κονσολα θεωρειται καλυτερη η εκδοση slim 250gb η elite 120gb και αν η elite εχει το προβλημα της υπερθερμανσης που υπηρχε παλιοτερα η εχει ξεπεραστει οποια παρω θελω να την παω για φλασαρισμα γιατι δεν μπορω να το κανω εγω μου εχουν πει για καποιους και θελω την γνωμη σας αν ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος: 1)CONSOLE WORLD 2)MODGURU 3)EASYBUYWORLD περιμενω οποιος φιλος ξερει να μου απαντησει ευχαριστω
analwsimos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 βασικά η Slim δε μπορεί να φλασαριστεί εύκολα (θέλει "επεμβάσεις"-modding στο εξωτερικό κουτί κτλ κτλ-άστο) - κάτι ακούγεται οτι μετά τα χριστούγεννα μπορεί να βρεθεί λύση όμως και για τις Slim οι fat απο οτι ξέρω μια χαρά φλασάρονται τα προβλήματα υπερθέρμανσης έχουν ψιλοξεπεραστεί τη απο τις κονσόλες που διαθέτουν HDMI και μετά(διορθώστε με αν κάνω λάθος) όσο για τα καταστήματα δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κανένα μια φορά πήρα τηλέφωνο στο easybuyworld και μου φάνηκαν πολύ μούφες οι τύποι οπότε και απέφυγα
jarhed Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου οταν λες οτι φλασαρονται προς το παρον μονο οι κονσολες οι slim οι fat τι εννοεις ποιες ειναι αυτες; για να ξερω
Tigran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 http://gamrfeed.vgchartz.com/galleries/2010-10-09/360-holiday-guide/360-holiday-guide_1286606000.jpg Αριστερή: FAT (φλασάρεται) - Βγαίνει και σε μαύρο χρώμα ως Elite Δεξιά: Slim (δεν φλασάρεται προς το παρόν) Δε παίζουν στην αγορά πλέον κονσόλες που να βγάζουν RROD. Στα πολυκαταστήματα πλέον δεν βρίσκεις και καθόλου FAT, μόνο SLiM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.