ravend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα, η ερώτηση είναι απλή! δεν γνωρίζω απο android,γιατί όσο και να το γλυκοκοιτάω το κόστος είναι πολύ υψηλό εώς απαγορευτικό. σκέφτομαι να πάρω το κινητό που πλασάρει η vodafone με τα 100 ευρώ. θα μπορώ να το κανώ tether με το macbook,όπως μπορώ πολύ απλά να κάνω με κάθε symbian κινητό χωρίς third party εφαρμογες η θα πρέπει να το παίξω μαγκαιβερ με root και λοιπές αλχημείες? (για δωρεάν τρόπο) ευχαριστω.
iznodur Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγώ χρείαστηκε να κατεβάσω στο κινητό την εφαρμοργή easy tether απο κει και πέρα έπαιξε μια χαρά , δεν χρειάστηκε root κλπ
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Στο desire μου ενεργοποιηθηκε απο την htc μετα την αναβαθμιση σε 2.2 και παιζει μια χαρα με το MacBook...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ravend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 το vodafone που λέω να πάρω έχει το android 2.1 (νομίζω).θα την παλέψει? ποια ήταν η διαδικασία σύνδεσης?μέσω της bluetooth λειτουργειας? to easy tether ειναι επι χρήμασι?
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 WiFi Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ravend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 κάνεις δηλαδη το κινητό hotspot? με ποιά έκδοση λογισμικου το κατάφερες? γιατί φαντάζομαι άλλο το φτηνο της vodafone και άλλο το desire.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 κάνεις δηλαδη το κινητό hotspot? με ποιά έκδοση λογισμικου το κατάφερες? γιατί φαντάζομαι άλλο το φτηνο της vodafone και άλλο το desire. Ναι στην ουσια μετατρεπει το 3G σημα σε WiFi και συνδεεται οποια συσκευη θελει (αρκει να εχει το password μου βεβαια ) Την εκδοση λογισμικου την αναφερω πιο πανω...
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι στην ουσια μετατρεπει το 3G σημα σε WiFi και συνδεεται οποια συσκευη θελει (αρκει να εχει το password μου βεβαια ) Την εκδοση λογισμικου την αναφερω πιο πανω... Δεν μετατρέπει τίποτα. Απλά χρησιμοποιεί τον WiFi πομποδέκτη του κινητού για να μεταφέρει μέσω WiFi τα δεδομένα που που διακινούνται μέσω κινητού δικτύου δεδομένων(GPRS/EDGE/3G/3G+). Σε Galaxy S με 2.1 Eclair υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αναφέρεται ως "Mobile AP" ("Mobile Access Point"). Στην ουσία κάνει το κινητό να συμπεριφέρεται ως 3G modem/router.
ravend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδή γίνεται και με την 2.1,άρα και στο joy της vodafone?η είναι πλεονέκτημα του galaxy s? σορρυ που ρωτάω συνεχώς αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η λειτουργεία.αλλίως τσάμπα θα το πάρω. το easy tether το χρησιμοποιήτε στην δωρεάν έκδοση η στην πληρωμένη?
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά γιατί δεν πας για το ZTE Blade με 150€; (skroutz it)
ravend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά γιατί δεν πας για το ZTE Blade με 150€; (skroutz it) το έχω σαν δεύτερη επιλογή αλλά είμαστε και λίγο άνεργοι τις τελευταίες δυο βδομάδες! είναι όντως τόσο καλό σε σχέση με το joy? ποιότητα κατασκευής παίζει τον σημαντικότερο ρόλο,πιο πολύ απο τα χαρακτηριστικά. καθώς προορίζεται για 2+χρονια χρήσης και σκληρές συνθήκες!
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μετατρέπει τίποτα. Απλά χρησιμοποιεί τον WiFi πομποδέκτη του κινητού για να μεταφέρει μέσω WiFi τα δεδομένα που που διακινούνται μέσω κινητού δικτύου δεδομένων(GPRS/EDGE/3G/3G+). Σε Galaxy S με 2.1 Eclair υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αναφέρεται ως "Mobile AP" ("Mobile Access Point"). Στην ουσία κάνει το κινητό να συμπεριφέρεται ως 3G modem/router. Αυτο εννοουσα αλλα το διατυπωσα λαθος... σορρυ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ravend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πήρα το blade και απο πρώτης όψεως είναι πολύ ικανοποιητική συσκευή..ωραία οθόνη,καλή απόκριση και καλή αίσθηση στο χέρι. εμένα όμως δεν μου κάνει!δεν με βολεύει τελικά ο χειρισμός με την αφή!μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήρα τέτοιο τηλέφωνο. θα του δώσω μια δυο μέρες δυωρία αλλίως θα μπεί στις αγγελίες.. τσάμπα η χαρά.. trial & error..τουλάχιστον τώρα ξέρω ποιες συσκευές μου κάνουν..
nikoskon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τί εννοείς δεν σου κάνει η αφή; Αν εννοείς κατά την πληκτρολόγηση κειμένου, τότε δεν έχεις δοκιμάσει το πληκτρολόγιο Swype. Αν εννοείς γενικότερα, τότε ΟΚ πάω πάσο, αν και πιστεύω πως once you go touch, never go back ένα πραμα, και ειδικά όταν μιλάμε για multitouch.
ravend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δεν μου κάνει κλικ γενικά πως να το εξηγήσω! once you go qwerty τελικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.