Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα σφάλματος από BIOS

mary_xd_1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ξαναρωτάω για το άλλο. Πως είναι το pc μέσα έχεις δει; Το καλώδιο το έβγαλες να το ξαναβάλεις στο δίσκο; Απάντηση σε Mobo psu περιμένω ακόμα

Δημοσ.

Σε ξαναρωτάω για το άλλο. Πως είναι το pc μέσα έχεις δει; Το καλώδιο το έβγαλες να το ξαναβάλεις στο δίσκο; Απάντηση σε Mobo psu περιμένω ακόμα

Mobo psu αυτα τα πληροφοριστικα δεν τα πιανω :D

Δημοσ.

Μέσα στη κεντρική μονάδα είναι μια μεγάλη πράσινη πλακέτα => μητρική πλακέτα motherboard or mobo

επίσης στο εσωτερικό του κουτιού, στο πάνω μέρος, πίσω συνήθως, έχει ένα κουτί σαν κύβο που λέγεται τροφοδοτικό ή psu.

Άρα Mary απαντάω εγώ, το pc πως είναι μέσα δεν ξέρεις, σου είπα δεν είναι κακό να πεις δε ξέρω, συνεπώς το δίσκο δεν τον τσέκαρες. Θα είμαι το βράδυ πάλι μέσα.

Και όταν λες ότι κάτι το τσέκαρες, να το έχεις τσεκάρει, μη κάθομαι και σκέφτομαι άλλα ενδεχόμενα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τωρα εβαλα το pc μου να κανει φορματ και μου εβγαλε ενα πινακακι "η εγκατσταση ακυρωθηκε η αλλαγες που εγιναν στον υπολογιστη σας κατα την διεργασια της εγκαταστασης δεν θα αποθηκευτουν κ ενα προηδοπειτικο που λεει τα windows δεν ηταν δυνατο να εφαρμοσουν τις ανεπιτηρητες ρυ8μησεις κατα την φαση ρυ8μηση παραμετρων (null)"

Δημοσ.

Είτε το ποστάρεις εδώ είτε στο άλλο πάλι θα το δω. Λοιπόν αποφάσισες να κάνεις φορματ οκ επιλογή σου. Δε θα σε ρωτήσω αν έκανες boot από Bios για να κάνεις φορμάτ. Ούτε αν έκανες backup σημαντικά αρχεία.

Αλλά εγώ σταματάω τη βοήθειά μου εδώ. Ρωτάς γιατί δε ξέρεις, οκ το καταλαβαίνω, αλλά κάνεις του κεφαλιού σου και μου δίνεις λάθος στοιχεία για να καταλάβω τι παίζει.

Περίμενε κάποιον άλλον. Καλή συνέχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...