Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα σφάλματος από BIOS

mary_xd_1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα και μένα κάποιες φορές όταν μου το βγάζει αυτό κάνω clean στην registry περισσότερο και δεν το ξαναβγάζει.Antivirus όχι καθώς δεν είναι ιος ,απλά πέφτει σε αρχείο που δεν μπορεί να είναι προσπελάσιμο.Στο παιχνίδι μπορεί να φταίει ο φάκελος με τα σave πχ.

Δοκίμασε clean sthn registry.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επηδει ειμαι λιγο ασχετη απο αυτα cosmos000 μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανω και πως να το κανω με καποιο προγραμμα η απο τον ιδιο τον υπολογιστη μου που εχει απο μονο του?

Δημοσ.

Για το θέμα του πισιού με το σφάλμα μνήμης, είναι σίγουρα θέμα ότι δε μπορεί να προσπελάσει αρχεία.

Οπότε

Καθάρισμα με cclean, ρίχνει και μία με το chkdsk και sfc scannow, αν εμφανιστούν αλλοιώσεις κάνει μια επιδιόρθωση του λειτουργικού και κλείσαμε.

Δημοσ.

Για το θέμα του πισιού με το σφάλμα μνήμης, είναι σίγουρα θέμα ότι δε μπορεί να προσπελάσει αρχεία.

Οπότε

Καθάρισμα με cclean, ρίχνει και μία με το chkdsk και sfc scannow, αν εμφανιστούν αλλοιώσεις κάνει μια επιδιόρθωση του λειτουργικού και κλείσαμε.

Καλά αυτό τί σημαίνει??Να χαλάσει?Να μυρίσει?Να ξυνίσει?? :P

Αυτά που σου λέει η κάρμεν κάνε

Δημοσ.

cosmos000 εχω τα Windows 7 αν αυτο εννοεις μπορεις να μου πεις αν αυτο το clean κανω με καποιο προγραμμα η με καποιο απο τον υπολογιστη μου ?

Δημοσ.

Ένα ένα και δε βλέπω μπροστά μου. Χαλάρωσε, καν δε ξέρουμε απο τι αποτελείται το άλλο pc. Υπομονή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...