Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nvlddmkm driver

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"nvlddmkm display driver stopped responding and successfully recovered..."

Γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτο το μηνυμα ?Μου το βγαζει μια στο τοσο και απο οτι εψαξα στο ιντερνετ εχει να κανει με καποιο προβληματικο driver της nvidia (nvlddmkm) που δεν συνεργαζεται σωστα με τα vista.

Eνιοτε αναφερουν οτι συμβαινει σε καποια συγκεκριμενα παιχνιδια ,αλλα τρεχα γυρευε.

• Super Moderators
Δημοσ.

uninstall τους drivers που έχεις, πέρασμα και με driver sweeper και μετά installation latest (ασφαλώς κάνεις πάντα restart όπου στο ζητάει)

αν παρόλα αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα παίζει να φταίει και η κάρτα...

Δημοσ.

uninstall τους drivers που έχεις, πέρασμα και με driver sweeper και μετά installation latest (ασφαλώς κάνεις πάντα restart όπου στο ζητάει)

αν παρόλα αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα παίζει να φταίει και η κάρτα...

Bασικα το εχω κανει αυτο αφου εγκατεστησα τους τελευταιους .Μου το ειχε κανει και μια-δυο φορες με προηγουμενους drvers .Παντως τηρω παντα την διαδικασια που ανεφερες .Διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι καποιου ειδους ασυμβατοτητα vista και συγκεκριμενα των aero με τον συγκεκριμενο driver .Θα δοκιμασω παντως μια επανεγκαταστασουλα σημερα των drivers .

Στο sweeper εσεις σκουπιζετε και το chip εκτος απο physx κτλ?

Δημοσ.

θα πρότεινα να πας και σε win7...

Θα παω Thresh αργα ή γρηγορα...Απλα το ειχα προγραμματισει οταν θα αλλαζα καρτα γραφικων με την νεα γενια μετα την 580.Ισως θα πρεπε να το κανω αμεσα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατεστησα τους τελευταιους drivers και σημερα μου ξαναπαρουσιασε το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο μηνυμα .Διαβασα διαφορες αναφορες σε διαφορα forums και καποιοι λενε οτι οταν ειδαν παρομοιο προβλημα μετα απο λιγο καιρο η καρτα τους τα εφτυσε.Αλλοι αναφερουν οτι εχει πιασει σκονη .Εχω ανοιξει το κουτι και εχω βαλει το ανεμιστηρακι στο 100% και ακουω ενα θορυβο (χριτς χριτς) ,σαν να βρισκει καπου .Λετε να φταιει η σκονη και να βγαζει τετοιο μηνυμα ?Δεν με ενοχλει τοσο να τα τιναζει η καρτα ,ας παρω αλλη καλυτερα.Με ενοχλει να μην ξερω απο που προερχεται το προβλημα...Επισης καποιοι ανεφεραν οτι φταιει οταν εχεις ανοιχτο το msn .Συνηθως εμενα στο desktop μου το κανει το προβλημα σε idle κατασταση και αλλη μια φορα αν θυμαμαι καλα οταν επαιζα bc2.

Δημοσ.

έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς εδώ και κάνα μήνα αλλα εμφανίζεται όποτε γουστάρει μπορεί μια βδομάδα να είναι οκ την αλλή μερα να το βγάζει καθε 5 λεπτά.Τελοσπάντων αυτά που λες είναι σωστά η σκόνη μπορεί να είναι πρόβλημα (δοκίμασε ένα πινέλο για καθάρισμα).Εγώ πάντως μέχρι και format σε windows 7 έκανα και τίποτα.Τέλος να αναφέρω ότι το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν να αλλάξω κάρτα χωρίς πολλά πολλά,αυτό και θα κάνω.

Δημοσ.

έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς εδώ και κάνα μήνα αλλα εμφανίζεται όποτε γουστάρει μπορεί μια βδομάδα να είναι οκ την αλλή μερα να το βγάζει καθε 5 λεπτά.Τελοσπάντων αυτά που λες είναι σωστά η σκόνη μπορεί να είναι πρόβλημα (δοκίμασε ένα πινέλο για καθάρισμα).Εγώ πάντως μέχρι και format σε windows 7 έκανα και τίποτα.Τέλος να αναφέρω ότι το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν να αλλάξω κάρτα χωρίς πολλά πολλά,αυτό και θα κάνω.

Καλα να αλλαξεις καρτα ειναι λιγο υπερβολικο.Εκτος αν στο κανει καθε λιγο και λιγακι... Παντως το σκεφτομαι και εγω αλλα στα παιχνιδια δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης .Εχω καταλαβει οτι το κανει σε καποιες στιγμες πχ οταν παω να ανοιξω ενα video στο tube ,επισης οπως ανεφερα εχω ακουσει οτι φταινε ασυμβατοτητες με msn ,ακομα και οτι ειναι ο προαγγελος του θανατου της καρτας.Τρεχα γυρευε τωρα δηλαδη .Εγω πιστευω οτι παιζει να φταινε και οι τελευταιες εκδοσεις drivers.Mεχρι προτινος νομιζα οτι ηταν τα vista (ηταν μια εκδοχη που ειχα διαβασει ) αλλα αφου εσυ εχεις οπως λες το προβλημα με τα 7 τοτε την αποκλειω.Το να αλλαξεις καρτα παντως ειναι το καλυτερο αν και επειδη εγω εχω την 295 μονο την 580 θα επαιρνα και τωρα ειναι λιγο πεταμενα λεφτα αφου οπως σου ειπα τα παιχνιδια μου παιζουν τζι τζι .Ασε να τα τιναξει τελειως και εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Και μετά αν πάρεις την 580 δεν θα είσαι τζι τζι γιατί θα έχεις απαιτήσεις από Dx11 και μία 580 φτάνει δεν φτάνει......

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει γιατί κάθεστε μερικοί ακόμα με τα σVista......

Δημοσ.

Και μετά αν πάρεις την 580 δεν θα είσαι τζι τζι γιατί θα έχεις απαιτήσεις από Dx11 και μία 580 φτάνει δεν φτάνει......

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει γιατί κάθεστε μερικοί ακόμα με τα σVista......

To πιστευεις δεν το πιστευεις εμενα τα vista μου αρεσουν .Με εχουν βολεψει γιατι τα χρησιμοποιω καιρο και τα εχω μαθει και σε αυτες τις περιπτωσεις δυσκολα αλλαζεις ετσι οs .Eξαλλου δεν βλεπω τον λογο να το κανω αυτη την στιγμη ...

Οσο για το πρωτο σκελος δεν καταλαβα τι θες να πεις .Υπαρχει καποια δυνατοτερη καρτα απο την 580 ? Υπαρχει καποιο παιχνιδι σε Dx11 που να εχει δοκιμαστει και λες οτι φτανει δεν φτανει ?Αν κανω λαθος ενημερωσε με please

Δημοσ.

Εννοούσα πως τώρα εσύ έχεις την GTX295 και λες ότι είναι αρκετή και πολύ σωστά λες, σε Dx10 όμως.Εάν πάρεις την 580 θα θες να βάζεις Dx11 και δεν φτάνει μία 580 για τα βαριά Dx11 games(Metro 2033 etc) με αυτή την έννοια το είπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...