dimitris212 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο καλό και ευκολόχρηστο πρόγραμμα για αποθήκη. πχ έχω 4.000 προϊόντα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και θέλω να τα περάσω στην βάση. Με ενδιαφέρει να έχει καλό ψαχτήρι με κριτήρια. Δεν με απασχολεί αν είναι Commercial.
WiseGuy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 για ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα προγράμματα. όλα κοστίζουν τελικά κάτι, αν θέλεις να βάλεις τόσα προϊόντα σε κάποια βάση. Inventoria Professional Inventory Software Φαίνεται να έχει πολύ όμορφη και απλή επιφάνεια εργασίας, δες και τις εικόνες. Για προσωπική χρήση είναι δωρεάν, αλλά για επιχείρηση κοστίζει κάτι (99$), δες εδώ. inFlow Inventory Software Εδώ υπάρχει μια δωρεάν έκδοση για εως 100 προϊόντα, για να δοκιμάσεις και αν σου αρέσει και σου ταιριάζει το πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα πάει στα 299$ αν θέλεις να το χειρηστείς για όσα προϊόντα εσύ θέλεις. Εύχομαι να σε βολέψει κάτι από αυτά, ή ίσως ανακαλύψεις κάποια άλλη λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.