newbook Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 7-12-2010 Συμμετέχω στο μπλα-μπλά με την παρουσίαση των πρώτων σελίδων του μυθιστορήματος "1803" που έχω γράψει ως newbook . Θέλω μιά απάντηση κατα πόσο επιτρέπεται να στείλω το κείμενο(επισύναψη) για ανάγνωση σε πολλούς φίλους των φόρουμ μπλα-μπλά και σε φίλους της ενότητας κινηματογράφος & τιβί , το ρωτώ για την νομιμότητα . Αν αυτό μπορώ να το κάνω , ζητώ να μου πείτε τον τρόπο της πολαπλής αποστολής του , για να το πραγματοποιήσω .
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται κανενός είδους «πολλαπλή αποστολή». Μπορείς να ανεβάσεις μία φορά το κείμενο που θέλεις σε κάποιο μήνυμά σου, ως συνημμένο αρχείο (αφού πρώτα το συμπιέσεις σε μορφή π.χ. ZIP). Όσοι διαβάζουν το μήνυμά σου αυτό με το συνημμένο αρχείο, θα μπορούν αν θέλουν να κατεβάσουν το αρχείο κάνοντας κλικ επάνω σε αυτό. Για να δεις πώς θα φαίνεται, στο τέλος αυτού του μηνύματός μου έχω ανεβάσει ένα συνημμένο με όνομα test.zip, που περιέχει συμπιεσμένο ένα αρχείο κειμένου μορφής Microsoft Word (test.doc) test.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.