Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Έξι μήνες μετά τη συμπλήρωση ενός δισεκατομμυρίου μουσικών κομματιών που «αναγνώρισε» το Shazam, η δημοφιλής υπηρεσία καταρρίπτει ακόμη έναν αριθμό ορόσημο: 100 εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιούν την εφαρμογή του για να ψάξουν τους τίτλους των αγαπημένων τους τραγουδιών.

Η βάση δεδομένων της υπηρεσίας αυξήθηκε κατά 25 εκατομμύρια χρήστες τους τελευταίους 6 μήνες και σε αυτό συνετέλεσε πέρα από το marketing, η επέκταση των υπηρεσιών που προσφέρει προσθέτοντας υποστήριξη αναγνώρισης τηλεοπτικού περιεχομένου και διαφημίσεων. Πιο συγκεκριμένα, όταν προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές και διαφημίσεις με το λογότυπο του Shazam, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή από το κινητό τους τηλέφωνο η οποία εντοπίζει τη σειρά ή τη διαφήμιση που προβάλλεται. Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα προβολής επιπλέον περιεχομένου αν πρόκειται για τηλεοπτικό πρόγραμμα, ενώ αν πρόκειται για διαφήμιση το Shazam εμφανίζει προσφορές σχετικά με το διαφημιζόμενο προϊόν.

Το Shazam λειτουργεί ως υπηρεσία αναγνώρισης μουσικών κομματιών εδώ και 10 χρόνια, και διατίθεται ως εφαρμογή για το iPhone, το iPad, το BlackBerry, Nokia καθώς επίσης και συσκευές που τρέχουν το Android λογισμικό αλλά και Windows Phone 7.

Link.png Site:
Shazam.com

Δημοσ.

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω.

Ποιός ο λόγος να βρεις πληροφορίες για μία διαφήμιση;;; Η διαφήμιση λέει από μόνη της το τι διαφημίζει και αν σε ενδιαφέρει για αυτό υπάρχει το Google... Αν σου αρέσει η σκηνοθεσία να βρεις τον σκηνοθέτη δηλαδή;;;; :P

Δημοσ.

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω.

Ποιός ο λόγος να βρεις πληροφορίες για μία διαφήμιση;;; Η διαφήμιση λέει από μόνη της το τι διαφημίζει και αν σε ενδιαφέρει για αυτό υπάρχει το Google... Αν σου αρέσει η σκηνοθεσία να βρεις τον σκηνοθέτη δηλαδή;;;; :P

Το Shazam λειτουργεί ως υπηρεσία αναγνώρισης μουσικών κομματιών εδώ και 10 χρόνια, και διατίθεται ως εφαρμογή για το iPhone, το iPad, το BlackBerry, Nokia καθώς επίσης και συσκευές που τρέχουν το Android λογισμικό αλλά και Windows Phone 7.

Αυτό είναι το δυνατό του σημείο

Δημοσ.

Κι εγώ το soundhound έχω, αν και το έχω ακουστά το Shazam. Όχι βέβαια ότι τα πολυχρησιμοποιώ, αλλά τέλος πάντων :P

Δημοσ.

Shazam και Soundhound. Ό,τι δε βρίσκει το ένα βρίσκει το άλλου και τούμπαλιν. Στις περισσότερες περιπτώσεις :P

Σωστος τα ειχα και τα δυο αλλα μου αρεσει το soundhound .

ελεος αυτο το τουμπαλιν πριν 1 μηνα το ακουσα πρωτ φορα στα αρχαια που το καναμε και φρικαρα :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το Midomi στο windows 6.1 κινητό μου και πάλι μου τα βρίσκει όλα...

Δεν ξέρω αν συνεργάζεται με κάποιο απο τα 2 προαναφερθέντα.

Δημοσ.

Μπερδευει το αρθρο , αλλα η βασικη λειτουργια του shazam που το εκανε επιτυχημενο ειναι η αναγνωριση τραγουδιων. Εκπληκτικο app , το χρησιμοποιω συνεχεια, αν και τελευταια μου βγαζει πολλες αποτυχιες αναγνωρισης. Σκοπευω συντομα να δοκιμασω και το soundhound που τοσο το προμοταρουν τελευταια.

Δημοσ.

γιατί μπερδεύει η είδηση? Μια χαρά τα λέει.. αναφέρει το κυρίως θέμα (οτι έπιασε 100εκ.. και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες και κυρίως για το πως το κατάφερε να διαδοθεί τόσο..). Δεν είναι το θέμα τι κάνει το shazam.. (το οποίο βέβαια και αυτό σωστά αναφέρεται..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...