DreadKnight Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα εχω το παρακατω DVD-RW της sony Link και εχω το εξεις προβλημα. Βαζω ενα cd (game) που μεχρι πριν μια εβδομαδα το εβλεπε παω ο υπολογιστης μου γραφει cd-rom το ανοιγω δεν βλεπει τον δισκο.. βαζω ενα game dvd παω ο υπολογιστης μου γραφει dvd-ram μπενω μεσα αδειο... ταινια σε dvd copy διαβαζει κανονικα autorun βλεπει και τα αρχεια ολα καλα. Εκανα update το firmware παλι τα ιδια. παω σε ενα προγραμμα του nero (Nero Infotool) κανω disc check βλεπει ολα τα αρχεια μεσα στο cd η dvd ολα κανονικα. Τι μπορω αλλο να κανω μπας και ξεκολισει??? Σκεφτηκα μηπως φταει κανενα προγραμμα αλλο αλλα γιατι και ποιο ειναι.. δεν ξερω λιγο βοηθεια λοιπον :rolleyes:
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Είναι κατά βάση για άλλη περίπτωση, ΑΛΛΑ δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω : http://www.digitalnews.gr/τα-cddvd-δεν-φαίνονται-μέσα-από-τα-windows-xp Ενδέχεται να έχει σχέση (αν όχι, δεν θα κάνει κάτι χειρότερο). ...Κατά τ' άλλα, να ξέρεις ότι : α) Ίσως μια επανεγκατάσταση windows να είναι το ζητούμενο (αυτό το ξεκαθαρίζεις με το να το συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή). β) Το drive μπορεί να άρχισε να πεθαίνει. Πράγμα που σημαίνει ότι αν έχει εγγύηση, δωσ' το να το ελέγξουν. Αν ΔΕΝ έχει, μπορεί να χρειάζεται καθάρισμα η κεφαλή, οπότε το ανοίγεις και με μπατονέτα το καθαρίζεις. Εσύ αποφασίζεις με ποια σειρά θα εκτελέσεις τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.