Προς το περιεχόμενο

Android 2.3 από τη Google και νέο Nexus S από τη Samsung

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Koροιδα ειναι αυτοι που δεν εχουν μια και κανουν οικονομιες για να αγορασουν iphone 4 με 600 ευρω.

Ναι ενώ το Nexus S που κοστίζει 550€ είναι σαφώς πιο οικονομικό !

2,3 έκδοση Android και τώρα τους ήρθε να φτιάξουνε σωστό Copy&Paste.

Που μου έχει βγει η ψυχή για να αντιγράψω ένα κείμενο στο Galaxy μου...

Που κάθε εφαρμογή έχει δική της φιλοσοφία UI...

Που κολλάει στα καλά καθούμενα... ακόμα και σε τηλεφωνική κλήση

Τι να πω , σα δεν ντρέπονται ολόκληρος Κολοσσός η Google και βασίζουν την πλατφόρμα τους

πάνω σε ένα Linux Distro το οποίο μάλιστα δεν φτιάξανε αλλά αγοράσανε από μια μικρο εταιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βλέπω πολλούς να λένε για τα πλαστικά της samsung ότι είναι φτηνιάρικα και πριν πιάσω το galaxy λέω θα έχει αίσθηση σαν να πιάνεις το corby! Ευτυχώς διαψεύστηκαν αυτοί, και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απλά δεν σας αρέσει το πλαστικό! Προσωπικά νομίζω κάνει το κινητό πιο ελαφρύ και κομψό (δεν λέω πως τα άλλα είναι άσχημα!!!), οπότε +1 στην google για επιλογή samsung.

Εννοώ ότι δεν μου αρέσει το glossy πλαστικό. Όχι οποιοδήποτε. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις γρατζουνιές που παρουσιάζονται πολύ γρήγορα. Προτιμώ το matte φινίρισμα γιατί είναι πιο ανθεκτικό. Προσωπική άποψη βέβαια πάντα...

(Πάντως το όνειρο μου να έχω κινητό από γυαλί μπρος-πίσω για να μην κάνει γρατζουνιές ποτέ, πραγματοποιήθηκε. :P)

Εννοώ ότι δεν μου αρέσει το glossy πλαστικό. Όχι οποιοδήποτε. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις γρατζουνιές που παρουσιάζονται πολύ γρήγορα. Προτιμώ το matte φινίρισμα γιατί είναι πιο ανθεκτικό. Προσωπική άποψη βέβαια πάντα...

(Πάντως το όνειρο μου να έχω κινητό από γυαλί μπρος-πίσω για να μην κάνει γρατζουνιές ποτέ, πραγματοποιήθηκε. :P)

Πάντως διάβασα ότι τα matt χαράζονται πιο εύκολα, από τα glossy, και το galaxy που έχω δεν γρατζουνιέται καθόλου εύκολα, συγκεκριμένα δεν έχω δει ούτε μία. Ας μην το κάνουμε debate iphone/galaxy. Δεν βάλανε και τίποτα περίεργο, μία πεπατημένη είναι αυτό το πλαστικό!

Πάντως διάβασα ότι τα matt χαράζονται πιο εύκολα, από τα glossy, και το galaxy που έχω δεν γρατζουνιέται καθόλου εύκολα, συγκεκριμένα δεν έχω δει ούτε μία. Ας μην το κάνουμε debate iphone/galaxy. Δεν βάλανε και τίποτα περίεργο, μία πεπατημένη είναι αυτό το πλαστικό!

Όχι όχι, δεν θέλω να το κάνω debate. :)

Απλά μιλάω από προσωπική εμπειρία χρήσης με κινητά της Samsung με πιο πρόσφατη το Omnia 2. Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου αλλά... Τέσπα, ίσως η ποιότητα πλαστικού του Galaxy και του Nexus S να είναι καλύτερη...

Τι να πω , σα δεν ντρέπονται ολόκληρος Κολοσσός η Google και βασίζουν την πλατφόρμα τους

πάνω σε ένα Linux Distro το οποίο μάλιστα δεν φτιάξανε αλλά αγοράσανε από μια μικρο εταιρία.

Το θεμα ειναι ποσο πουλιεται στην αμερικη....και η τιμη του θα ειναι 529 $ δλδ 397.879 ευρω....τωρα το ποσο θα το πουλαει ο καθε carrier ειναι δικη τους πολιτικη.Γιαυτο και εγω θα το αγορασω unlocked απο ebay.Mια χαρα copy paste εχει,το δουλευω ανετα στο optimus one.Δεν ξερω τι bugs και τι κρασαρισματα σου κανει το Galaxy S...να το πας για service,δεν ευθυνεται η Google σε αυτο....κοιτα να δεις που αντιστοιχα προβληματα δεν θα εχει το Nexus S.Kαι στην τελικη παρε iphone 4,το galaxy s εχει καλη μεταπωληση ειμαι σιγουρος θα βρεις να το δωσεις σε καλη τιμη.Καταρχην δεν βλεπω πουθενα το κακο να ειναι βασισμενο σε linux kernel κ καταδευτερον δεν επιτρεπεται να κανουν εξαγορες και να επεκτεινονται?...το ιδιο δεν εκαναν και με το youtube? ....αυτο αναιρει την εκπληκτικη δουλεια που εκαναν στο UI με επικεφαλη τον συνιδρυτη της android inc?.......ας το κανε η Nokia,η SE και η RIM που ειχαν βολευτει στις πρωτες θεσεις των πωλησεων και το android τους αναγκασε ειτε να το αποδεχτουν για να επιβιωσουν ή να μειωσουν τα μεριδια τους.

Μην κρίνεις απο ενα τηλέφωνο ( και μάλιστα ένα που ακόμα και σήμερα εχει προβλήματα) ολόκληρη πλατφόρμα.

είχα το Hero, το Desire και το τωρα εχω το Desire HD, σε κανένα δεν ειχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε κολλήματα ουτε οτιδήποτε άλλο.

καλό ειναι οταν εκφέρουμε γνώμη γενικά να περιοριζόμαστε στα "γενικά" και να μην κάνουμε κρίσεις με βάση κάποιο προϊόν που ενδεχομένως (στην περίπτωση σου, σίγουρα) εχει κάποιο πρόβλημα.

να είσαι είσαι σίγουρος οτι για την καθυστέρηση της 2.2 δεν φταίει η google, βρες αλλού το φταίχτη.

Δεν θα το κάνω vs πάλι, αλλα είδα απο κοντά το desire hd, και πραγματικά απογοητευτικα. Ήταν αργό σε σχέση με το 4. Έκανες zoom σε Ίντερνετ φωτό κλπ και ακολουθούσε με διάφορα φάσης. Κάτι που στο 4 (ακόμα και στο 3GS) γίνεται εντελώς ακαριαία. Αν δεν ήξερα θα νόμιζα ότι έχει επεξεργάστηκε στα 400 MHz για να συμπεριφέρεται έτσι σε σχέση με το 3GS των 600 MHz. Και αυτο υποτίθεται ότι είναι το γρηγορότερο android. Αν δεν βγουν δυπιρινα δεν πρόκειται να πάω σε android. Τώρα άμα δεν εχεις εμπειρία απο iOS όλα τέλεια σου φαίνονται.

Θαψτε με όλοι κανονικά τωρα, αλλα πηγαινεται πρώτα σε ένα μαγαζί, βάλτε desire hd και 4 δίπλα δίπλα και βγάλτε τα δικα σας συμπεράσματα χωρις παροπιδες όμως.

.... Έκανες zoom σε Ίντερνετ φωτό κλπ και ακολουθούσε με διάφορα φάσης. Κάτι που στο 4 (ακόμα και στο 3GS) γίνεται εντελώς ακαριαία....

Σε αυτο οπως και γενικοτερα στην κατωτερη αποκριση του multitouch νομιζω φταιει ο κωδικας του android και οχι το hardware.

Παρολα αυτα ετοιμασου για μεγαλο θαψιμο και βρισιδι .

χεχε

B) :D :D

Παρολα αυτα ετοιμασου για μεγαλο θαψιμο και βρισιδι .

χεχε

B) :D :D

Είμαι πανέτοιμος! Το αναμένω.. :)

Και όπως είπα δεν θα απαντήσω καν για να μη το ξανακανω vs.

Εγω θα εξακολούθησω να γράφω την αλήθεια όπως την βλέπω με τα ματιά μου, και όχι ότι παπαρια διαβάζω σε αμφιβόλου αξιοπιστίας site, στηριζόμενος στις γνώσεις μου που δεν είναι καθόλου λίγες. Είμαι developer στο xda απο την εποχή του diamond 1.

H γνώμη μου για το android είναι η καλύτερη. Αργά η γρήγορα θα μεταβω σε αυτο. Το μέλλον του ανοικει και έχει φέρει πολλά καλα και κυρίως ανταγωνισμό. Επίσης έχει οδηγήσει πολυ κόσμο στα smartphone που μέχρι χτες τα κοροιδευε, μιας και υπάρχουν και πολυ φθηνά μοντέλα.

Αλλα μέχρι εκει. Ακόμα το iOS είναι απο αρκετά εώς πολυ μπροστά ειδικά μετα απο jb.

Να δούμε πότε θα βγάλει το 2.3 για το καημένο μου το Galaxy S

Aκομα το σκεφτεται η sam και η LG χτες εβγαλε ανακοινωση για 2.3 στο σαφως υποδυεστερο Optimus P500.

Διαβάζω ότι το Nexus S δεν μασάει! Βασικά είναι από τα λίγα τηλέφωνα που έχουν το hardware που χρειάζεται.

Βασικά άμα έχεις δει Galaxy S με lagfix + froyo τότε μόνο θα καταλάβεις ότι δεν ήταν θέμα hardware και software αλλά RFS. Το Nexus S όμως λόγο gingerbread είναι καλύτερο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...