yiankap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αγόρασα έναν δίσκο WD Green 10EADS (1 TB,Sata 3GB/S,32mb cache,5400 rpm)για να τον χρησιμοποιήσω σαν αποθήκη ταινιών. Ο υπολογιστής μου λειτουργεί και σαν hackintosh (περισσότερο δοκιμαστικά), με το λειτουργικό ΜacOS να είναι εγκατεστημένο σε ένα WD2500KS (250GB,Sata 3GB/S,16mb cache,7200 rpm). Σκέφτομαι να εγκαταστήσω σε ένα partition του νέου δίσκου το λειτουργικό σύστημα για το hackintosh και να αφήσω στην άκρη τον 250αρη.Θα έχω σημαντική πτώση ταχύτητας ή θα είμαι στα ίδια επίπεδα? Το σκέφτομαι γιατί το MacOs τρέχει άνετα και στα MacMini που έχουν δίσκους 5400 rpm. Aξίζει?
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το πόσο άνετα θα τρέχει με τον green είναι και λίγο υποκειμενικό, πάντως η διαφορά θα είναι σίγουρα αισθητή. Για ποιο λόγο να καταργήσεις WD2500KS ;
yiankap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τον θέλω να φορτώσω παιδικά και να τον βάλω σε θήκη (μου περισσεύει μια) για το DVD player (παίζει από USB) στο δωμάτιο του μικρού.
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως όσα λειτουργικά είδα πάνω σε green μου φάνηκαν ανυπόφορα. Δε θα το έκανα.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως όσα λειτουργικά είδα πάνω σε green μου φάνηκαν ανυπόφορα. Δε θα το έκανα. εσένα έμαθε ο κώλος σου με τον ssd και νομίζεις εγώ μια χαρά τα έχω δει και με green αν δεν είσαι υπερβολικά απαιτητικός μια χαρά είναι ο δίσκος...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ τι πετάγεσαι σα την τσουτσού τώρα; γιατί είμαι γαμάτος
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Για κανενα λογο λειτουργικο σε green. http://www.insomnia.gr/topic/340288-αγορα-σκληρου/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.