Προς το περιεχόμενο

Χοντρό πρόβλημα με Zynga

super3bingo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο facebook σε όλα τα παιχνίδια η Zynga στον καινούργιο μου υπολογιστή μου απαγορεύει αυστηρά την πρόσβαση και μου βγάζει ασταμάτητα το μήνυμα

If your game does not load within 10 seconds, you may need to upgrade your version of Flash. Please do so by clicking here

Εγώ παρόλο που έχω φορτώσει αμέτρητες φορές την τελευταία έκδοση του flash με ένδειξη επιτυχίας το μήνυμα ασταμάτητα επαναλαμβάνεται όποτε επιχειρήσω να ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.

Δημοσ.

Κάνε μία και πήγαινε εδώ. Αν βλέπεις το animation τότε έχεις εγκαταστήσει σωστά το flash.

Διάβασα σχόλια σε ένα φόρουμ ατόμων που γράψανε για το ίδιο θέμα σήμερα. Το πρόβλημα ήταν σε όσους έμπαιναν με explorer 8 και firefox, κυρίως στο farmvile.

Οπότε για αρχή, αν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση στο flash

1. Προσπαθείς με άλλο Browser κατά προτίμηση chrome

2. Αν δεν μπει, δοκίμασε με άλλο account, διάβασα σχετικά (ακούγεται παράλογο αλλά με άλλα account αναφέρουν ότι μπαίνουν κανονικά από το ίδιο pc- μην μου πεις ότι δεν έχεις εναλλακτικό facebook δε θα το δεχτώ :P ), αν συμβαίνει αυτό mail στο zynga customer support και προσευχήσου κάποιος να ενδιαφερθεί.

3. Αν δεν μπαίνει από άλλο account και έχει μουλαρώσει, τσέκαρε μία με το account σου σε άλλο Pc

4. Απενεργοποίησε το antivirus που έχεις προσωρινά και ξανατσέκαρε.

5. Αν συνεχίζει μετά απο τα παραπάνω τότε

mafiawarspitbull.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

Τελικά έφταιγε ο Explorer, έβαλα Chrome και τουλάχιστον προς το παρών μου επιτρέπεται η πρόσβαση στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος απο χθές αρχικά μου δούλευαν και με τον Explorer αλλά κάτι στράβωσε μετά και μου έβγαζε ασταμάτητα αυτό το μήνυμα απαγορεύοντας την πρόσβαση πάντα άσχετα άν εγκατέστησα 100 φορές το περιβόητο Flash.

Karmen1983 ασφαλώς και έχω άλλους Account βοηθητικούς για τα παιχνίδια μόνο γιατί άν είναι να περιμένω βοήθεια απο φίλους σώθηκα :D

Το πρόβλημα το είχε με όλους τους Account.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...