Jastonas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν μπορέσεις να βρείς με 300 ευρώ το Xperia X10 το τσιμπάς με κλειστά μάτια(το λευκό εννοείται)!! Θα βάλουν και multitouch με τον καινούργιο χρόνο και θα έχεις και 4 ίντσες οθονάρα! Τα υπόλοιπα είναι φτωχά μπροστά του! android + sony ericsson;;; Κάτι δεν μου κάθεται καλά... Εγώ θα το απέφευγα μιας και ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα ήταν αρνητικό. Από την άλλη βλέπω ότι έχει 8mp κάμερα και 720p.. αυτά αξίζουν! Αλλά κατά τ'άλλα δεν βλέπω τον λόγο...
manost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Για να απολάυσει κάποιος την μαγεία του android σε όλο του το μεγαλείο, χρειάζεσαι μια συσκευη με HTC SENSE, μετά απο αυτό, μπορείς να συγκρίνεις πολλά... Θα σου πρότεινα ΚΑΙ εγώ να βρείς κάποιο καλό μεταχειρισμένο DESIRE Πάντως, όσοι αγοράζουν HTC, σίγουρα δεν το αγοράζουν για το Sense !!! Εγώ είμαι κάτοχος του Desire και fan του Sense, κυρίως λόγω του flip clock + weather, αλλά ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι βάζουν κάποιον διαφορετικό Launcher. Κανείς δεν μένει με Sense. Δεν μπορώ να καταλάβω
Jastonas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 To sense είναι οκ.. εμένα μου αρέσει παααρα πολύ το σωστό Intergration που κάνει με facebook και άλλα δίκτυα. Ημερολόγια, πληροφορίες, φωτογραφίες επαφών.. τα κάνει όλα τέλεια. Οι aosp πάσχουν πολύ σε αυτό. Απλά.. όταν η oxygen έχει μηδενικό lag, θα την προτιμήσω από το να έχω στο ημερολόγιο του κινητού τα event του facebook συγχρονισμένα.. μικρό το κακό. Φοβερή ταχύτητα/μηδέν lag...
agelosLX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Το Xperia X10 ειναι πολυ καλο με android 2.1 και εχει πολυ καλη οθονη και καμερα..το ειχα και ξερω. Τωρα μεταξυ Desire και Xperia δεν ξερω..το πρωτο ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα το δευτερο υπερτερει σε οθονη και καμερα..καθαρα το τι θελει να κανει ο χρηστης. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
mxa055 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 +1 για το ZTE Blade. Είναι τόσο καλό που πήρα 2... πλάκα κάνω το 1ο έκανε βουτιά σε βάζο με νερό, αλλά ξαναπήρα το ίδιο γιατί βάζει κάτω πολύ ακριβότερα κινητά.
nikoskon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμάστε να παίξετε το Angry birds σε Wildfire(που έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης και είναι 90€ ακριβότερο) και σε Blade... Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω τα Navigon 2.6 CoPilot 8 Sygic Aura που ακόμα και για το Aura το οποίο είναι αρκετά βαρύ πιστεύω πως θα βγει ασπροπρόσωπο το Blade. Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.
paranoid_gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να το πάρω μιας και ψάχνω ένα smartphone γτ μέχρι τώρα το τρέναρα μπας και πάρω κανένα Ν8 ή κανένα iPhone.Αλλά είπα να πάρω ένα Αndroid για να ξεκινήσω μιας και οι εφαρμογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές και είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο.Για αρχή εγώ το θέλω για τα κλασσικά...το Wifi,GPS και για διάφορες εφαρμογές που μου φάνηκαν ενδιαφέροντες...Το ότι δεν έχει flash δεν νομίζω να με επηρεάσει και πολύ.Εγώ προσωπικά έχω κάποιο τρόπο να το πάρω από Αγγλία να το προτιμήσω από εκεί μήπως και πετύχω ΑΜΟLED οθόνη??Ή μήπως να περιμένω λίγο ακόμα και να δω και το Νοkia C6-01? Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να του φορτώσω ταινίες για τις ώρες που περνάω στα λεωφορεία,τρενα κτλ? Επίσης θέλω την γνώμη σας στο αν κάνει για βασική συσκευή ή μόνο για "δεύτερη" ?
Jastonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να το πάρω μιας και ψάχνω ένα smartphone γτ μέχρι τώρα το τρέναρα μπας και πάρω κανένα Ν8 ή κανένα iPhone.Αλλά είπα να πάρω ένα Αndroid για να ξεκινήσω μιας και οι εφαρμογές που προσφέρει είναι πάρα πολλές και είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο.Για αρχή εγώ το θέλω για τα κλασσικά...το Wifi,GPS και για διάφορες εφαρμογές που μου φάνηκαν ενδιαφέροντες...Το ότι δεν έχει flash δεν νομίζω να με επηρεάσει και πολύ.Εγώ προσωπικά έχω κάποιο τρόπο να το πάρω από Αγγλία να το προτιμήσω από εκεί μήπως και πετύχω ΑΜΟLED οθόνη??Ή μήπως να περιμένω λίγο ακόμα και να δω και το Νοkia C6-01? Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να του φορτώσω ταινίες για τις ώρες που περνάω στα λεωφορεία,τρενα κτλ? Επίσης θέλω την γνώμη σας στο αν κάνει για βασική συσκευή ή μόνο για "δεύτερη" ? Android για δεύτερη συσκευή;; Μιλάμε για ύπερυπολογιστή, γιατί να το κάνεις δεύτερη συσκευή; Εκτός αν λες για την μπαταρία.. Τα nokia δεν τα ξέρω πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεις καλά πράγματα όπως καλό ηχείο και καλή κάμερα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εγώ προτείνω android. Το λειτουργικό είναι πολύ μπροστά. Και βρίσκεις με 160 αξιοπρεπέστατο android...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.