kotsaris03 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Εδω και περίπου ένα μηνά πήραμε αυτή τη PHILIPS .. Είχα Ριπάρει ένα dvd γύρω στα 2giga στο laptop, και αποφάσισα να το γράψω και να το δω στη καινούρια τηλεόραση. Πρώτο πρόβλημα που είχα ήταν οτι δεν έβλεπα υπότιτλους αλλά άλλαξα σε 4:3 και ήταν μια χαρά. Το σοβαρό πρόβλημα όμως είναι ότι τα χρώματα κάνουν την ταινία να δείχνει χειρότερα σε μια καινούρια τηλεόραση παρά σε μια παλιά.. Στις παλιές ήταν μια χαρά.. στη καινούρια, δε ξέρω πως να την κάνω να δείχνει όπως οι παλιές, χωρίς τα φίλτρα και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο προσθέτει, έτσι ώστε τα χρώματα να μην είναι οτι να 'ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δεν μας είπες τι dvd έχεις με τι καλώδιο το έχεις συνδέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Οταν λες με τι καλωδιο? το εχω συνδεσει με το απλο το σκαρτ μονο. Δεν εχω βαλει τιποτα στη θυρα HDMI.. Η συσκευη dvd ειναι αυτη η Μπουρδίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 περιμένεις με σκαρτ να δεις καλή εικόνα??? από την στηγμή που έχει HDMI δεν βλέπω το λόγο να το συνδέσεις με σκαρτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δε νομιζω οτι φταιει τοσο πολυ το σκαρτ (βεβαια σαφως ειναι καλυτερο το hdmi) οσο το οτι προκειται για rip ταινιας. Οποτε δε μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα για το τι φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 περιμένεις με σκαρτ να δεις καλή εικόνα??? από την στηγμή που έχει HDMI δεν βλέπω το λόγο να το συνδέσεις με σκαρτ. ..Ναι φιλε μου, τοσο καιρο μια χαρα εβλεπα. Με τις ρυθμισεις τις τηλεορασης ειναι το προβλημα. Το ριπ ειναι στα 2 giga και με το convertxtodvd ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι καθαρα τις τηλεορασης. Το ιδιο dvd το εβαλα και στην παλια τηλεοραση και τα χρωματα ειναι μια χαρα.. Για αυτο λεω πως η tv μου κανει παιχνιδια.. Καπου ειναι πεταμενο το hdmi. δε το χρησημοποιησα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 κανε μια δοκιμή με HDMI και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το ιδιο dvd το εβαλα και στην παλια τηλεοραση και τα χρωματα ειναι μια χαρα.. Xρησιμοποιησες και για τις δυο τηλεορασεις το ιδιο scart ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 @ chios, μόλις το βρω... Xρησιμοποιησες και για τις δυο τηλεορασεις το ιδιο scart ? Ναι φιλε blue.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ..Ναι φιλε μου, τοσο καιρο μια χαρα εβλεπα. Με τις ρυθμισεις τις τηλεορασης ειναι το προβλημα. Το ριπ ειναι στα 2 giga και με το convertxtodvd ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι καθαρα τις τηλεορασης. Το ιδιο dvd το εβαλα και στην παλια τηλεοραση και τα χρωματα ειναι μια χαρα.. Για αυτο λεω πως η tv μου κανει παιχνιδια.. Καπου ειναι πεταμενο το hdmi. δε το χρησημοποιησα ποτε. Το ιδιο dvd το εβαλα και στην παλια τηλεοραση και τα χρωματα ειναι μια χαρα.. Για αυτο λεω πως η tv CRT;1/4 ανάλυση από την καινούργια; ίδιο DVDPlayer; Το ριπ ειναι στα 2 giga και με το convertxtodvd ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι καθαρα τις τηλεορασης Αν περιμένεις από rip(σε τι αλήθεια; mkv; ) και μετά σε μετατροπή σε DVD(πεντάρι GB να φανταστώ; ) και μετά με χάλια player και με scart και να επιμένεις ότι φταίει η TV, ο.κ. τι να πω δίκαιο έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 1.CRT;1/4 ανάλυση από την καινούργια; 2.ίδιο DVDPlayer; 1.CRT δεν ειναι οι παλιες?? Καπου διαβασα πως some video content look better in crt tvs, on lcd sometimes, it looks horrible. αν σε μπερδευει η περιγραφη μου σε αυτο, -> Το ριπ ειναι στα 2 giga και με το convertxtodvd ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι καθαρα τις τηλεορασης. κανε πως δεν το βλεπεις, και κρατα στο νου σου οτι εννοουσα πως οι ρυθμισεις της καινουρια τηλεορασης ειναι που πιστευα οτι κανουν την ζημια στη ποιοτητα εικονας.. 2.Οχι, εννοουσα πως το ιδιο dvd disc δυλαδη το 2giga αρχικο αρχειο, που μετα μετατραπηκε με το convertxtodvd σε ενα dvd disc το εβαλα στη παλια τηλεοραση(CRT TV) μεσα σε αλλο dvd player και βλεπωτανε μια χαρα. Αν περιμένεις από rip(σε τι αλήθεια; mkv; ) και μετά σε μετατροπή σε DVD(πεντάρι GB να φανταστώ; ) και μετά με χάλια player και με scart και να επιμένεις ότι φταίει η TV, ο.κ. τι να πω δίκαιο έχεις. AVI. Α, και κατι ακομα.. αν αυτο το μυνημα ειδικα αυτα που ειναι σε κοκκινο στο δευτερο quote το εγραψες για να βοηθησεις περισσοτερο πραγματικα, και οχι για να διξεις απλα πως εγω δε ξερω, τοτε πρεπει να σου πω πως πρεπει να αλλαξεις τακτικη ..Κυριε(κανε κλικ) φιλικέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 1. Ναι οι CRT είναι οι παλιές,αυτές με βάθος,όντος με μπέρδεψες με το rip και θα βοηθούσε να έβαζες το τελικό DVD που έκανε το ConvertX να το έβαζες στον PC και με ένα πρόγραμμα όπως το mediainfoνα μας έλεγες όλες της πληροφορίες που βγάζει,για να έχουμε μια ιδέα για την ποιότητα του βίντεο. 2.Όχι,δεν το είπα για να σε "δουλέψω" το είπα επειδή,και λόγο δουλειάς που έκανα,συνάντησα πολύ κόσμο που περιμένει ότι μπορεί να κάνει όσες μετατροπές θέλει και να συνδέσει όσους κοννέκτορες και μετατροπής θέλει χωρίς απώλειες,ε αυτό όμως δεν στέκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 kotsaris, μπακαλίστικα: Η απορία σου είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί ένα τρανζιστοράκι δεν αποδίδει καλά σε σύγχρονα ηχεία, ή γιατί ένα αγροτικό είναι γρηγορότερο από μία ferrari στον κατσικόδρομο. Καλώς ή κακώς, οι νέες τηλεοράσεις είναι κατασκευασμένες για να αποδίδουν σε υψηλότερες αναλύσεις με ψηφιακές συνδεσμολογίες και σύγχρονα φορμάτ βίντεο. Αν θες να το διαπιστώσεις και ο ίδιος, δοκίμασε να παρακολουθήσεις μία έστω 720p ταινία μέσω hdmi. Aν το οπτικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να μη σε ευχαριστεί, συζητάμε και για τυχόν ρυθμίσεις που μπορεί να το βελτιώσουν. Ο συνδυασμός που έχεις καταφέρει (χαμηλής ανάλυσης dvd -rip κιόλας ffs-), μέσω scart είναι απολύτως φυσιολογικό να σου δίνει απαίσιο αποτέλεσμα. Ο λόγος που στην crt βλέπεται, είναι το γεγονός πως η native ανάλυσή της είναι εξ ίσου χαμηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 αν η τηλεοραση σου ειναι 100Hz τοτε επισης ειναι παρα πολυ πιθανο σε συνδυασμο με τη μεγαλη αναλυση να εχει παρα πολυ ghosting effect. Βλεπεις μηπως μια οχι καθαρη και ρευστη εικονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.