Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με νεα καρτα δικτυου στα XP - SOS

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες βοηθεια βαλε teamviewer να σε βοηθησω ...

Μια απορία. To teamviewer πως θα παίξει χωρίς Internet; (δεν βλέπει την καρτα δικτύου)

Δημοσ.

Μια απορία. To teamviewer πως θα παίξει χωρίς Internet; (δεν βλέπει την καρτα δικτύου)

Θα τη βαλει σε ενα pc με Xp και internet και απο κει και περα θα τον βοηθησω να βρει τον καταλληλο driver ...

Δικιο εχεις ειναι ενα θεμα κι αυτο αλλα πηγα να βοηθησω ...

Δημοσ.

Λοιπόν έβγαλα την κάρτα κ την κουμπωσα στο δικό μου pc με win7 κ την βρήκε αμέσως! Άρα δεν έχει πρόβλημα η κάρτα.

Τώρα έχω το άλλο pc ανοικτό - το προβληματικό, έκανα update επιτυχώς το bios, disable την onboard LAN κ´ χωρίς την level one επάνω, στη διαχείριση μου γράφει πως υπάρχει άγνωστη συσκευή! Το ανοίγω κ γράφει: Intel 82801gb/gr (ich7 family) lpc interface controller - 27b8.

Μήπως αυτο ευθύνεται κ δεν διαβάζει τα pci slot?

Κ drivers που θα βρω; Το chipset drv το πέρασα απτό site της asus αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Οχι δεν ευθυνεται αυτο ...

Ειναι πολυ απλο ...Δε χρειαζεται να μπερδευεσαι και να ψαχνεις αλλου ...

Βαζεις την καρτα πανω και περνας τον driver ....

ΠΡΕΠΕΙ ομως να εχεις το σωστο driver ...

Εκει ειναι το ζουμι..Εκει πρεπει να ψαχτεις ....

Εβαλες το προγραμμα που σου ειπα ... ???

Με τι ονομα σου εγραψε την αγνωστη καρτα δικτυου ... ??

Πες το μου μπας και μπορεσουμε να σου βρουμε το driver που θελει ....

Αν και αυτος που εχει στο cd ειναι σωστος απλα κατι κανεις λαθος ...

Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ...

Αν μπορεις να τη βαλεις την καρτα σε ενα pc με XP και internet θα σου εδειχνα πως γινεται μεσω teamviewer ....

Δημοσ.

alexis333 o driver ειναι ο σωστος. Εαν δεν ειναι κ' αυτος που ειχε μεσα στην συσκευασια τι να πω. Εκτος αυτου κατεβασα και τους παραπανω που αναγραφω (λινκ). Θα δοκιμασω να βαλω την καρτα σε αλλο pci τι να πω.

Οσον αφορα το ιντερνετ, αυτο δεν ειναι εφικτο, γιατι εχω ρουτερ και δεν εχει εξοδο usb να επερνα ιντερνετ εστω απο εκει.

Θα βαλω την καρτα στο αλλο pci και επειτα θα τρεξω και το προγραμμα που ειπες και θα το ανεβασω να το δεις.

EDITΑυτο παλι τι διαολο ειναι. Εχω κατεβασει και τους drivers απο την Intel μπαινουν επιτυχως, κανω reboot και συνεχιζει να φαινεται οπως επισυναπτω στην φωτο:

errorieg.th.jpg

Δημοσ.

Καντο εντελως χειροκινητα ...

Εντελως ομως ....

Να του δειξεις ακριβως σε ποιο αρχειο να παει να διαβασει ....

Οχι απλα το φακελο ....

Οταν πας να κανεις χειροκινητη εγκατασταση στο σημειο που σου λεει να διαλεξεις το φακελο εσυ θα επιλεξεις την κατω επιλογη που λεει "Χωρις αναζητηση.Επιλογη του προγραμματος αναζητησης απο το χρηστη."

Δες εδω -->http://yfrog.com/jc84776423p

Μετα απο τις επιλογες που σου δινει εσυ πας στο "Προσαρμογεις δικτυου"

Μετα επιλεγεις να βρεις το αρχειο απο δισκετα ...

Κανεις browse το φακελο με το αρχειο που χρειαζεται και το περνας μεσα ....

Αν ειναι σωστος ο driver και η καρτα δουλευει τοτε κατα 90% θα κατσει...

Δημοσ.

Ολα ο.κ

Την εβαλα στην 2η pci εκανα και αναβαθμιση το BIOS εχθες. Δεν ξερω αν βοηθησε κατι απο αυτα. Αλλα δεν πειραξα τιποτα αλλο. Μαλιστα με το που ανοιξαν τα ΧP την βρηκε αμεσως.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...