Προς το περιεχόμενο

Απληρωτος Λογαριασμος

NewProject

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίους φίλους έχετε ρε... :lol: :lol: :lol: εγώ ρίχνω γέλιο με την vivodi.. κάθε χρόνο ξεχνάνε να μου στείλουνε τον λογαριασμό δεκεμβρίου και με παίρνουν τηλέφωνο με υφάκι που δεν τον πλήρωσα.. άντε να δούμε και φέτος :P

Δημοσ.

Εμένα είχε λήξει η 12μηνη forthnet χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα και χωρίς να μου το κόψουν (ήθελα να τεστάρω σε πόσο καιρό το κόβουν) .Σε φίλη μου σε άλλη πόλη σε 2 απλήρωτους λογαριασμούς της το κόψανε και της πήρανε και τη γραμμή με αποτέλεσμα ξανά να περιμένει τεχνικό για ενεργοποίηση γραμμής. Έχω την εντύπωση ότι έχουν διαφορετική περιοχή ανάλογα με την πόλη .

Δημοσ.

ωραίους φίλους έχετε ρε... :lol: :lol: :lol: εγώ ρίχνω γέλιο με την vivodi.. κάθε χρόνο ξεχνάνε να μου στείλουνε τον λογαριασμό δεκεμβρίου και με παίρνουν τηλέφωνο με υφάκι που δεν τον πλήρωσα.. άντε να δούμε και φέτος :P

και εσυ vivodi εε? τελικά δεν είμαι ο μονος....xd....με ποσο το μήνα?

Δημοσ.

Για να γίνω combo breaker (αν κι ελαφρώς offtopic μιας και μιλάτε για τηλεφωνία).

Φίλη πλήρωσε σε forthnet ADSL ~15cents λιγότερα λόγω του ότι το ATM δε δεχόταν κέρματα (υπολογίζοντας να πληρώσει τη διαφορά στον επόμενο λογαριασμό). Μέσα στον μήνα την πήραν τηλέφωνο να την ενημερώσουν ότι χρωστάει και να προχωρήσει άμεσα στην πληρωμή. Την επόμενη πήγε και τους πλήρωσε το υπέρογκο αυτό ποσό. Μετά από μια βδομάδα της κόψαν, γιατί τα υπερσύγχρονα συστήματά τους δεν είχαν αντιληφθεί ακόμα ότι είχε γίνει εξόφληση.

Δημοσ.

και εσυ vivodi εε? τελικά δεν είμαι ο μονος....xd....με ποσο το μήνα?

19 ευρώ αν θυμάμαι καλά δίνω (αν δεν έχει ανέβει λίγο)... την έχω σίγουρα 4 χρόνια... δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό... :P μόνο λίγο οι ταχύτητες έχουν πέσει τελευταία...

Δημοσ.

19 ευρώ αν θυμάμαι καλά δίνω (αν δεν έχει ανέβει λίγο)... την έχω σίγουρα 4 χρόνια... δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό... :P μόνο λίγο οι ταχύτητες έχουν πέσει τελευταία...

και εγώ στο 19,90...τρομερα ευχαριστημενος...γιατι ακουω αλλου που ειναι 1 μνα χωρις τηλεφωνο...και εγω νομίζω τωρα τελευταία εχει πέσει λιγο

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω με vivodi με 19,9 (με το 23ρι φπα εχει παει 20,κατι) εδω και 3 χρονια.

Αρκετα ευχαριστημενος απο τις ταχυτητες (κοντα στο μαξ της περιοχης), πολυ καλο ping, το youtube φορτωνει αμεσως, ΑΛΛΑ εχω αρκετες ακυρες αποσυνδεσεις, χωρις λογο και χωρις η γραμμη να ειναι οριακη.

Σε γενικες γραμμες ενα 8/10 της εβαζα.

Μου κανει εντυπωση που ακομα και τωρα το 20ρικο ακομα απλα "δεν υπαρχει" στα πακετα, μετα απο τοσα χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...