NewProject Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ξεχασα να πληρωσω εναν λογαριασμο HOL ο οποιος εληξε το Σαββατο και μαλλον θα τον πληρωσω αυριο . Ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις ? Ξερει κανεις ?
yiannis72 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έχω πληρώσει λογαριασμό της forthnet με 10 μέρες καθυστέρηση και χωρίς καμμία επίπτωση.Δε φαντάζομαι οι ανταγωνίστριες εταιρείες να έχουν διαφορετική πολιτική στο θέμα.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 αν είναι ο πρώτος απλήρωτος λογαριασμός τίποτα αν είναι ο δεύτερος απλήρωτος λογαριασμός τίποτα ε στον τρίτο απλήρωτο ίσως στο κόψουν μετά από 15 μέρες
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @NewProject Δεν θα έχεις καμία επίπτωση. Κάνουν «κρα» να μαζέψουν «κορόιδα» ... εεε ... πελάτες και σίγουρα δεν θα πουν τίποτα για τέτοια μικρή παρασπονδία.
NewProject Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 πφφφφφφφφφφφφ ... ευχαριστω για τις απαντησεις σας γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα πληρωνα X2
cosmos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Όχι ρε συ χαλάρωσε σιγά μην το κόβουν ή σου βάζουν τόσο "πρόστιμο" για 2 μέρες.Ανάλογα την εταιρεία μετά το 10ήμερο-15νθήμερο στο κόβουν και αν....
geustathiou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μετα απο 3 μηνες με πηρανε τηλ. για να πληρωσω στην hol δεν σε πρηζουνε για να πληρωσεις. εχουνε και τα καλα τους οι παροχοι!!!
yiannis2002s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μην αγχωνεσαι τον πληρωνεις χωρις κανενα προβλημα οταν θα ερθει ο επομενος! Με forthnet ολο ετσι κανω γιατι συνηθως τον ξεχναω! Χωρις κανενα προβλημα!
cyber_katsarida Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 μην ανησυχείς καθόλου. εγώ έχω να πληρώσω 2 μήνες. δεν πλήρωσα τον έναν, ήρθαν μαζεμένα στον δεύτερο, ο οποίος έληξε προχθές. θα πάω σήμερα να τους πληρώσω. δε με ενόχλησε κανένας. κι άλλες φορές είχα αργήσει μερικές μέρες (2-3). στη hol όλα αυτά. και στη forthnet μια από τα ίδια. με καθυστέρηση μερικών ημερών μέχρι που έκανα web banking και καθάρισα. πιστεύω τα ίδια θα ισχύουν και σε άλλες εταιρίες. δε νομίζω πάντως να σου κόψουν τη σύνδεση. λογικά θα σε ενημερώσουν τηλεφωνικά αν έχεις καιρό να πληρώσεις
Rooters Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Απλά τίποτα. Η hol αλλά και κάθε εναλλακτικός είναι ευέλικτη/οι σε τέτοια θέματα ...
black_widow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέχρι και 6μηνο τον έχω αφήσει απλήρωτο...
cosmos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέχρι και 6μηνο τον έχω αφήσει απλήρωτο... 6μηνο??Εσένα σε ξέχασαν για τα καλά!!!
aikat90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 καλά εγω έχω ενα κολλήτο του οποιου επι 3 χρονια ερχοταν λογαριασμος της hol(ιντερνετ και τηλεφωνο) με 1-3 ευρώ(χωρις να έχει προπληρώσει τπτ)...κ οταν έπαιρνε τηλ..έλεγαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα....και εσυ 8α κολήσεις που δεν πληρωσες για 2 μερες??
jakegate7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 σε φίλο μου , έβαλε κανονικά hol και δε του ήρθε ποτέ λογαριασμός επί 1,5 χρόνο. άλλαξε σε forthnet και πάλι αδιαφορία από την hol, δε του ζήτησαν ποτέ τα λεφτά.
NewProject Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα πηγα χθες και οπως ειπατε δεν ειχα κανενα προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.