Προς το περιεχόμενο

Απληρωτος Λογαριασμος

NewProject

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεχασα να πληρωσω εναν λογαριασμο HOL ο οποιος εληξε το Σαββατο και μαλλον θα τον πληρωσω αυριο . Ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις ? Ξερει κανεις ?

Δημοσ.

Εγώ έχω πληρώσει λογαριασμό της forthnet με 10 μέρες καθυστέρηση και χωρίς καμμία επίπτωση.Δε φαντάζομαι οι ανταγωνίστριες εταιρείες να έχουν διαφορετική πολιτική στο θέμα.

Δημοσ.

αν είναι ο πρώτος απλήρωτος λογαριασμός τίποτα

αν είναι ο δεύτερος απλήρωτος λογαριασμός τίποτα

ε στον τρίτο απλήρωτο ίσως στο κόψουν μετά από 15 μέρες 

Δημοσ.

@NewProject

Δεν θα έχεις καμία επίπτωση. Κάνουν «κρα» να μαζέψουν «κορόιδα» ... εεε ... πελάτες και σίγουρα δεν θα πουν τίποτα για τέτοια μικρή παρασπονδία.

Δημοσ.

Όχι ρε συ χαλάρωσε σιγά μην το κόβουν ή σου βάζουν τόσο "πρόστιμο" για 2 μέρες.Ανάλογα την εταιρεία μετά το 10ήμερο-15νθήμερο στο κόβουν και αν....

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι τον πληρωνεις χωρις κανενα προβλημα οταν θα ερθει ο επομενος!

Με forthnet ολο ετσι κανω γιατι συνηθως τον ξεχναω! Χωρις κανενα προβλημα! :P

Δημοσ.

μην ανησυχείς καθόλου.

εγώ έχω να πληρώσω 2 μήνες.

δεν πλήρωσα τον έναν, ήρθαν μαζεμένα στον δεύτερο, ο οποίος έληξε προχθές.

θα πάω σήμερα να τους πληρώσω.

δε με ενόχλησε κανένας.

κι άλλες φορές είχα αργήσει μερικές μέρες (2-3).

στη hol όλα αυτά.

και στη forthnet μια από τα ίδια. με καθυστέρηση μερικών ημερών μέχρι που έκανα web banking και καθάρισα.

πιστεύω τα ίδια θα ισχύουν και σε άλλες εταιρίες.

δε νομίζω πάντως να σου κόψουν τη σύνδεση. λογικά θα σε ενημερώσουν τηλεφωνικά αν έχεις καιρό να πληρώσεις

Δημοσ.

καλά εγω έχω ενα κολλήτο του οποιου επι 3 χρονια ερχοταν λογαριασμος της hol(ιντερνετ και τηλεφωνο) με 1-3 ευρώ(χωρις να έχει προπληρώσει τπτ)...κ οταν έπαιρνε τηλ..έλεγαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα....και εσυ 8α κολήσεις που δεν πληρωσες για 2 μερες??

Δημοσ.

σε φίλο μου , έβαλε κανονικά hol και δε του ήρθε ποτέ λογαριασμός επί 1,5 χρόνο. άλλαξε σε forthnet και πάλι αδιαφορία από την hol, δε του ζήτησαν ποτέ τα λεφτά. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...